MY KTEO

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Αυτή είναι η 17χρονη κούκλα κόρη του Απόστολου Γκλέτσου

Η Βαλίσια Γκλέτσου ήρθε στον κόσμο πριν από 17 χρόνια και τόσο ο πατέρας της Απόστολος Γκλέτσος όσο και η μητέρα της Μαρία Μαγγίνα ένιωσαν πραγματικά ευτυχισμένοι.


Μπορεί οι γονείς της να έπαψαν να ζουν μαζί όμως φρόντισαν να «χτίσουν» μία πολύ σταθερή και δυνατή σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό. Έτσι μεγάλωσαν και την κόρη τους η οποία μόλις τελείωσε τις μαθητικές υποχρεώσεις της στη Δευτέρα Λυκείου.

Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε πει για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή του: «Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι' αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει "είμαι η κόρη του Γκλέτσου", να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Η νεαρή δεσποινίδα Γκλέτσου είναι και εκείνη καλλιτέχνις αφού λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας. Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες με... άποψη, όμως όλες είναι ασπρόμαυρες. Το ίδιο και οι δικές της φωτογραφίες όταν ποζάρει μπροστά στον φακό.

Πήγαινε στο Κολέγιο Αθηνών, είναι πράγματι μία πολύ καλή μαθήτρια και φυσικά πασχίζει για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, όπως βέβαια και όλα τα παιδιά της ηλικίας της.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της και στιγμιότυπα από τη ζωή της.





Πηγή: gossip-tv.gr