MY KTEO

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

40ήμερο Μνημόσυνο Ιερομήτορος στην Ευαγγελίστρια Αμαρύνθου


Την  Κυριακή  21  Ιουλίου  2019 τελουμένου  του Όρθρου   και  της  Θείας  Λειτουργίας  στον Ιερό  Ναό  Ευαγγελιστρίας  Αμαρύνθου και προεξάρχοντος  του  Αρχιγραμματέως  της Ιεράς  Συνόδου  Πανοσ  Αρχιμ  Φιλοθέου Θεοχάρη 
κληρικό της Ι.Μ Χαλκίδος  με  συλλειτουργούς  τον εξ  Αμαρύνθου  ορμώμενο  Πανοσ  Αρχιμ  Παύλο  Μπαραμπούτη  Εφημέριο Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Καλιθέας Αρχιεπισκοπής Αθηνών  του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Οικονόμου Ιωάννου Μπαραμπούτη και του διακόνου Νικολάου Πριμηκύριου  και την συμμετοχή πολλών πιστών στην Θεία Ευχαριστία κατα την οποία κήρυξε τον θείο λόγο ο π. Φιλόθεος  και εν συνεχεία προέστη του ιερού 40ημέρου μνημοσύνου της αειμνήστης Ειρήνης  Μπαραμπούτη  μητρός  του Προϊσταμένου  του  Ιερού  Ναού  π. Ιωάννου Μπαραμπούτη και άλλων κεκοιμημένων ευσεβών πιστών της ενορίας μεταξύ εκ των οποίων του  Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννη Δημητρόπουλου.
Εις το αναλόγιο απέδωσε του ύμνους ο Αγιογράφος και Λαμπαδάριος Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καισαριανής κ. Αναστάσιος Καρανάσης με την συμμέτοχη και άλλων ιεροψαλτων που πλαισίωσαν τα αναλόγια του ιερού ναού.









Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.