MY KTEO

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου προμηνύεται πολύ καλή για εσένα και σίγουρα πολύ καλύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες. Στις 23/7 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο που κυβερνά -το Λέοντα- και σου χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση.
Επιτέλους θα ξαναβρείς τη διάθεσή σου για να κάνεις διακοπές, να χαλαρώσεις παρέα με φίλους και να περάσεις όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να σε συντροφεύσουν. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει μία ημιτελή ιστορία.  Στο τέλος της εβδομάδας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σου πολλές ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή.

Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με το σπίτι σου και κάποιες δουλειές που απορρέουν από αυτό ακόμα και για να αλλάξεις σπίτι αν το θέλεις! Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκό για να κλείσεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου ή ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφες στιγμές εντός της οικογενειακής εστίας.

Δίδυμοι: Η εβδομάδα ξεκινά πολύ δυναμικά για εσένα καθώς η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 σε βοηθά να δείξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο. Το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο με κοινωνικές υποχρεώσεις οι οποίες κάθε άλλο παρά δυσάρεστες θα είναι και θα σε γεμίζουν με ενέργεια καθώς θα σου δίνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα βοηθήσει ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερος φέρνοντας σου τύχη στα αισθηματικά σου ζητήματα. Στις 28/7 περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για να κάνεις νέες γνωριμίες, ταξίδια και αγορές!

Καρκίνος: Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 δείχνει πως θα αλλάξεις τελείως τις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα. Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και να μην βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αναμνήσεις από ανθρώπους του παρελθόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας δείχνει πως ξεκινάει μία καλή περίοδος για να καταφέρεις να διευθετήσεις καλύτερα τα οικονομικά σου ή να ξεκινήσεις αποταμίευση.

Λέων: Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα και θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως θα αφήσεις πίσω σου τη βαριά διάθεση αλλά και το παρασκήνιο του προηγούμενου καιρού. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου στις 23/7 σηματοδοτώντας μία ανέμελη περίοδο, αν βέβαια μπορέσεις να κατευνάσεις λίγο τη νευρική διάθεση που θα σε πιάνει κατά διαστήματα. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικό για να φλερτάρεις και να κανείς θετική εντύπωση οπουδήποτε και αν επιλέξεις να βρεθείς. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου δείχνοντας πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδο και για τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Παρθένος: Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 σηματοδοτεί μία περίοδο εσωστρέφειας η οποία όμως θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που θέλεις να οργανώσεις καλύτερα νέα πρότζεκτ είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρει μία συνάντηση μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος με ένα πρόσωπο που υπήρξε κάτι μεταξύ σας κατά το παρελθόν. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής σε «μυστικές» συναντήσεις σε προσωπικό επίπεδο!

Ζυγός: Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 είναι μία ιδιαίτερα θετική μετακίνηση για εσένα καθώς το προηγούμενο διάστημα οι επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις δεν σε άφησαν να χαλαρώσεις όσο θα ήθελες. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν επεδίωξε να βρεθείς με φίλους σου, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο που θέλεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς χρειάζεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν κάποια θέματα επαγγελματικού χαρακτήρα τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην επαγγελματική σου εικόνα. Ακόμα είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αποτελέσουν εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας με κάποιον που στο παρελθόν υπήρξε μία αισθηματική ιστορία μεταξύ σας.

Τοξότης: Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει την αρχή του καλοκαιριού για εσένα καθώς η είσοδος του Ηλίου στο Λέοντα στις 23/7 και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 28/7 δείχνει πως τα καλά τώρα ξεκινούν! Η εβδομάδα ενδείκνυται για να κάνεις μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό ή ακόμα και ένα ταξίδι στο εξωτερικό καθώς και για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να περάσεις καλά μαζί με την παρέα σου! Οτιδήποτε σου φτιάχνει το κέφι ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα για αυτό επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να περνάς καλά. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η ημέρα θα είναι πολύ βοηθητική για να καταφέρεις κάτι που θέλεις.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα οικονομικές συμφωνίες αλλά και συναλλαγές που έχεις με τράπεζες, δημόσιους οργανισμός και το δημόσιο τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 25/7 η σύνοδος της Αφροδίτης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως ίσως υπάρξουν σκέψεις σχετικά με την «αναθέρμανση» μιας σχέσης που είχες κατά το παρελθόν. Στο τέλος της εβδομάδας και η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνοντας πως με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να έχεις κέρδος είτε μέσω της δουλειάς σου είτε μέσω μιας σωστής διευθέτησης ενός οικονομικού ζητήματος.

Υδροχόος: Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στη ζωή σου και παίζουν σημαντικό ρόλο για τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου καθώς η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει την ανάγκη για επιβεβαίωση από ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς. Στις 25/7 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο Λέοντα με το Δία που βρίσκεσαι στον Τοξότη θα φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να επιτύχεις έναν στόχο που έχεις βάλει και να το καταφέρεις. Στο τέλος εβδομάδας περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύες: Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 υπενθυμίζοντας σου αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και δουλειές της καθημερινότητας με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλαρές στιγμές δεν θα λείψουν καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο στις 25/7 δείχνει συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος οι οποίες θα σε χαροποιήσουν. Στις 28/7 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα φέρει τα εύσημα και την αναγνώριση στο εργασιακό σου περιβάλλον.


www.myastro.gr