MY KTEO

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία εγκαινιάζει και επίσημα το χειμώνα. Το ενδιαφέρον σου θα σταθεί σε κοινωνικές «υποχρεώσεις», καθώς και σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει απορίες. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία ιδιαίτερα για ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις. Η σύνοδος Δια/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε κάποιες φιλικές σχέσεις ή κάποιες συζητήσεις με συναδέλφους σου, οι οποίες θα δημιουργήσουν διαφορετικές συνθήκες μεταξύ σας.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου (21/12) θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη την επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ιδιαίτερα με αυτά που έχεις να ακούσεις καιρό. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Ερμής πού βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο και φαίνεται πως θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να έρθεις κοντά ακόμα και με ανθρώπους που αυτή τη στιγμή είναι χιλιομετρικά μακριά. Η σύνοδος Δία/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις 21/12 θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη δουλειά, τα οποία μπορεί να έχουν ενδεχομένως περισσότερες ευθύνες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για να εξελιχθείς.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στα δικά σου συναισθήματα και τις δικές σου ανάγκες και έτσι θα αφήσεις οτιδήποτε άλλο σε δεύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν αρκεί και εσύ να ασχοληθείς με αυτό. Η σύνοδος Δία/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 δείχνει πως η ψυχολογία σου αρχίζει να ανεβαίνει και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος το οποίο θα σου μεταφέρει ευχάριστα νέα.

Καρκίνος: Καρκίνε μου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 21/12 θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις κάποιους συνεργάτες σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να διευθετήσετε κάποιες διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε κάθε είδους σχέσεις και αυτές θα έχουν προτεραιότητα για το επόμενο διάστημα. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου θα είναι εύκολο να έρθεις σε συμφωνία για κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν «γόρδιος δεσμός». Η σύνοδος Δια/Κρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 στον Υδροχόο και ορίζει την αρχή μιας περιόδου η οποία είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα αλλά και να κάνεις μία ενδοσκόπηση, η οποία θα είναι πολύ βοηθητική για τις αποφάσεις σου σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η καθημερινότητα θα τρέχει με ταχύτητα και θα ακολουθούν οι υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 σε πρέπει να επικεντρωθείς σε υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά αλλά και με το ημερήσιο πλάνο σου. Ο Ερμής βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα είναι πολύ βοηθητικός στο να οργανώσεις σωστά αυτά που έχεις να κάνεις και έτσι να μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας. Η συνοδός Δια/Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στις 21/12 στο ζώδιο του Υδροχόου σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς τι προσδοκάς από επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και τις κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτές.

Παρθένος: Παρθένε μου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 και από τη νέα του θέση ευνοεί ιδιαίτερα προσωπικά ζητήματα. Ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στον Αιγόκερω ρίχνει επικοινωνιακές γέφυρες με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψει μία ζεστή συνομιλία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε αισθηματικό επίπεδο. Στις 21/12 η σύνοδος του Δία και του Κρόνου το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια εργασιακά ζητήματα, τα οποία είχες παραμελήσει. Καλό θα είναι να τα διευθετήσεις άμεσα καθώς όσο περισσότερο μένουν, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διευθέτηση τους. Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές της «τελευταίας στιγμής», θα δώσουν δυναμικό παρών αυτές τις ημέρες όμως αν επικεντρωθείς σε αυτές είναι σίγουρο πως θα τις φέρεις εις πέρας.

Ζυγός: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου και υποδηλώνει την αρχή μιας περιόδου που θα προτιμήσεις να περάσεις πολύ χρόνο στο σπίτι σου, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή μαζί τους. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να λύσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα. Στις 21/12 θα λάβει χώρα και η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου αλλάζοντας εντελώς την ενέργεια που υπάρχει στις αισθηματικές σου υποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου με ανθρώπους που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και κάτι νέο σε αισθηματικό επίπεδο, το οποίο ήρθε για να μείνει.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου σε ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση και η παρουσία του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 21/12 θα φέρει αυτή τη διάθεση στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα μπεις στη διαδικασία να τηλεφωνήσεις και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και μέσω της επικοινωνίας που θα έχεις μαζί τους δεν αποκλείεται να μάθεις και πολλά ενδιαφέροντα νέα. Οι ημέρες είναι κατάλληλες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου ιδιαίτερα με πρόσωπα που βρίσκονται στο συγγενικό σου περιβάλλον. Την ίδια ημέρα (21/12) θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια και η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η σύνοδος σηματοδοτεί μία νέα εποχή κατά την οποία θα δεις εντελώς διαφορετικά σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές είτε οικογενειακές.

Τοξότης: Τοξότη μου το χειμερινό ηλιοστάσιο θα γίνει στις 21/12 και την ίδια μέρα έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από τη νέα του θέση ο Ήλιος σε βάζει στη διαδικασία να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα και να σκεφτείς ποια είναι αυτά τα οποία σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής. Μαζί με τον Ήλιο βρίσκεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες ιδέες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τους πόρους σου. Στις 21/12 η σύνοδος Δια/Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις που έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, καθώς φαίνεται πως τα δεδομένα σε κάποιες από αυτές αρχίζουν να αλλάζουν.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου ο μήνας των γενεθλίων σου ξεκινά καθώς στις 21/12 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Η σύνοδος Ήλιου/Ερμή είναι πολύ βοηθητική για να επιτύχεις την εξέλιξη που θέλεις σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ανθρώπους που μαζί τους νιώθεις ασφάλεια, καθώς και στους πόρους σου. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο που διοχετεύεις τα χρήματα σου καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι, όμως η περίοδος δεν είναι πρόσφορη για κάτι τέτοιο.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου (21/12) και θα συναντήσει τον Ερμή ο οποίος έχει περάσει στο ίδιο ζώδιο λίγο νωρίτερα. Αυτή η συνάντηση μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις του παρελθόντος και να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την τροπή που πήραν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο σε αυτά που μπορείς να αλλάξεις στο παρόν και μην αφήνεις το μυαλό σου να γυρίζει σε υποθέσεις οι οποίες έχουν παρέλθει οριστικά. Στις 21/12 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Δια/Κρόνου στο δικό σου ζώδιο η οποία εγκαινιάζει ένα εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ήδη έχουν αρχίσει να βρίσκονται στο προσκήνιο και εσύ καλείσαι να διακρίνεις αυτές που σε ωθούν να γίνεις καλύτερος από αυτές που σε κρατούν πίσω.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σκέφτεσαι περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με φίλους σου παρά δικές σου υποθέσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 δείχνει πως τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ερμής κάτι που δείχνει πως τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και η επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Στις 21/12 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος ακριβείας μεταξύ του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις κάποια πράγματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει γλυκόπικρα συναισθήματα ή θεωρείς πως δεν έχεις διευθετήσει σωστά. Μην αφήσεις ανήσυχες σκέψεις να σε βάλουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων.


www.myastro.gr