MY KTEO

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Αντιστασιακός, ιδρυτικό μέλος και πρώην βουλευτής ΝΔ απαντά στην ανιστόρητη Δόμνα

Ο επίτιμος αντιστράτηγος και πρώτος μεταπολιτευτικά βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Άγγελος Πνευματικός, o oποίος υπηρετούσε ως αξιωματικός στο Β’ Σώμα Στρατού στη Βέροια, όταν
εκδηλώθηκε η δικτατορία, και υπέστη βασανιστήρια και εξαετή φυλάκιση για την αντιστασιακή του δράση, απάντησε με τον δέοντα τρόπο στην υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδη και όσα ανέφερε περί ψυχικώς νοσούντων αντιστασιακών και περί ¨αγιοποίησης τυ αντιδικτατορικού αγώνα.
O κ. Πνευματικός δε χαρίστηκε καθόλου στην υφυπουργό της κυβέρνησης που επέλεξε ο πρόεδρος του κόμματος του οποίου τυγχάνει να είναι και ο ίδιος από τα ιδρυτικά του μέλη, όπως εξηγεί σε ανάρτησή του στο facebook.
Ακολουθεί η δήλωση του κ. Πνευματικού:
«Κυρία Ντόμινα Μιχαηλίδη
Δεν σας γνωρίζω και ούτε θέλω να σας γνωρίσω.
Είμαι ένας αγωνιστής κατά της Χούντας των συνταγματαρχών και επειδή μου κάνατε την τιμή να με συμπεριλάβετε στους «Ψυχικά νοσούντες» πιστεύω ότι έχω την υποχρέωση να σας συστηθώ και σεις την υποχρέωση να με ακούσετε.
Είμαι ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που η πατρίδα τον τίμησε με τον βαθμό του Επιτίμου Αντιστρατήγου.
Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, που ο Λαός της Εύβοιας τον τίμησε, εκλέγοντάς τον πρώτο βουλευτή και τον έστειλε αντιπρόσωπό του στο Πρώτο Μεταδικτατορικό Κοινοβούλιο.