MY KTEO

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

H Νόνη Δούνια φωτογραφίζεται στα έδρανα της Βουλής!

Η Νόνη Δούνια έκανε την πρώτη της επίσκεψη στη Βουλή, καθώς από το βράδυ της Κυριακής έχει εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Η πρώτη θεσμική επίσκεψη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τιμή και δέος!» έγραψε το μοντέλο και ηθοποιός που εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιώς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η Νόνη Δούνια αναμένεται να ορκιστεί με τη νέα αντιπροσωπεία της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι βουλευτές αναμένεται να ορκιστούν στις 17 Ιουλίου, ενώ το αργότερο την επομένη θα έχει εκλεγεί και ο πρόεδρος της Βουλής.

Αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι στη «μάχη» του σταυρού στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στη Βουλή είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η Νόνη Δούνια, ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Ελένη Γερασιμίδου και ο Γιάννης Καλλιάνος. Εκείνοι που δεν τα κατάφεραν ήταν η Βάνα Μπάρμπα (ΚΙΝΑΛ), η Σεμίνα Διγενή (ΚΚΕ), η Σοφία Μουτίδου (ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25), ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ), ο Δημήτρης Παπανικολάου (ΝΔ) και ο Στάθης Δρογώσης (ΚΚΕ).


govastileto.gr