MY KTEO

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

AONA: Συνάντηση με τον Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Αυγενάκη Λευτέρη και Βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδικογλου

Διεξήχθη σήμερα στο Γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη παρουσία και του Βουλευτή Ευβοίας Σίμου Κεδίκογλου μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση
γνωριμίας με το εκπροσώπους του ΔΣ του ΑΟΝΑ. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στις μικρές και μεγάλες κατηγορίες αλλά και τον Αθλητικό μας Σύλλογο - ΑΟΝΑ.

Ο Υπουργός  ενημερώθηκε  σχετικά με την ομάδας του ΑΟΝΑ και το πλάνο που έχει εδώ και 3 χρόνια, τις προσπάθειες της διοίκησης, των φιλών, φιλάθλων, αλλά και των χορηγών για την βιώσιμη ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και για την παρουσία της και τις μελλοντικές κινήσεις στην Γ' Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας την Εύβοια.

"Επισημάναμε τις ανάγκες υποστήριξης από την πολιτεία στο μέτρο του εφικτού για τις ομάδες στις μικρές αλλά και μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου αλλά και τις ανάγκες κατασκευής νέας εξέδρας μεγαλύτερης χωρητικότητας στο γήπεδό μας και σχετικές βελτιωτικές εργασίες της υφιστάμενης εξέδρας  , των υποδομών και εγκαταστάσεων στο γήπεδό μας , ζήτημα το οποίο δέχθηκε με πολύ θετική σκέψη και άμεσο πλάνο  ενεργειών.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή Ευβοίας Σίμο Κεδίκογλου για την συνεχή βοήθεια , συμπαράσταση και αγάπη προς την ομάδα μας πάντα θετικά αποκρινόμενος σε κάθε αίτημά μας  για βελτίωση και ανάπτυξη του Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Πόλη και τον Νομό μας."