MY KTEO

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός:
 Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για τη διευθέτηση αισθηματικών και οικονομικών υποθέσεων, καθώς και για κάποια θέματα τα οποία αφορούν συλλογικότητες, ομάδες ανθρώπων και τα «κοινά» σε γενικότερο πλαίσιο. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα ευνοήσει ιδιαίτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τα παραπάνω. Αν έχεις ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα ατόμων δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι «ευθύνες» σου σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή να σου δοθεί και ένας νέος ρόλος που σου ταιριάζει καλύτερα!

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν όχι μόνο κάποιες δουλειές που έχεις σε εκκρεμότητα αλλά και αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο του Ηλίου που βρίσκεται το ζώδιο του ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 όμως η εύνοια του θα είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καθημερινότητα σε γενικότερο πλαίσιο και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και μπορεί να φέρει από μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό μέχρι και ένα ταξίδι ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Αυτή η βδομάδα θα είναι σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν το κομμάτι κοινωνικών επαφών, συναντήσεων, γνωριμιών αλλά και τον αισθηματικό τομέα.

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν δημιουργήσει άγχος και ύστερα να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και αυτή η ευνοϊκή όψη θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν την οικογένεια, το σπίτι αλλά και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει σε εσένα και ένα «δώρο» μέσα από μία καλή οικονομική συμφωνία.

Λέων: Λέων μου αυτή στην εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εσένα ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καθημερινότητά σου και έπειτα κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη θετική εξέλιξη μιας συμφωνίας ή μιας οικονομικής διευθέτησης.

Ζυγός: Ζυγέ μου το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και αποτελεί το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη φέρνει εύνοια ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα, καθώς και κάποιες προσωπικές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην πήγαιναν έτσι όπως ακριβώς ήθελες το τελευταίο διάστημα. Οι συγκυρίες που θα προκύψουν -ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα- θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσένα και θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις αλλά και να πάρεις τη σωστή απόφαση για εσένα.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι κάποια οικονομικά ζητήματα και κάποιες υποθέσεις, οι οποίες ενδεχομένως να σχετίζονται με το ταμείο σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και θα φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία οικογενειακή υπόθεση ή θα συμβάλει στη διευθέτηση μιας υποχρέωσης η οποία σε απασχολεί αρκετά. Αυτή την εβδομάδα όπως και τις προηγούμενες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου, μιας και φαίνεται πως οι ανάγκες σου θα αρχίσουν να αυξάνονται και ίσως να προχωρήσεις σε κάποιες παρορμητικές αγορές.

Τοξότης: Τοξότη μου μία εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα -όπως φαίνεται πως είναι και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος- καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να εστιάζεις στη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων, κάτι το οποίο θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και φαίνεται πως θα είναι «υπεύθυνο» για κάποιες νέες γνωριμίες που θα γίνουν μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αυτές οι γνωριμίες δεν θα είναι μόνο αισθηματικού χαρακτήρα καθώς φαίνεται πως μπορεί να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα με τα οποία θα γίνεται είτε καλοί φίλοι είτε συνεργάτες!

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου μία νέα και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν αρκετές αστρολογικές συγκυρίες οι οποίες θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και μπορεί να φέρει μία λύση, η οποία θα έρθει σαν «Μάννα εξ Ουρανού» σε ένα ζήτημα το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό για εσένα. Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως με αυτή την όψη φαίνεται πως θα μπορέσουν να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, τα οποία σου είχαν δημιουργήσει πίεση και άγχος τις προηγούμενες ημέρες.

Υδροχόος: Υδροχόε μου μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 15/10, προσφέρει απλόχερα εύνοια! Τα πρώτα δείγματα αυτής της εύνοιας θα έρθουν στα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται πως θα αρχίσουν να διευθετούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μάλιστα ακόμα και ζητήματα τα οποία είναι αρκετά απαιτητικά φαίνεται πως μπορούν να επιλυθούν με την παρέμβαση προσώπων που θα λειτουργήσουν σαν «από μηχανής Θεοί». Κάποιο ευχάριστο νέο που αφορά μία σχέση ή μία συνεργασία είναι πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους οι οποίοι σου δημιουργούν άγχος και από πηγές αρνητικών συναισθημάτων και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τη διάθεσή σου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 και θα βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος, το οποίο σε έχει κουράσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η αισιοδοξία θα επανέλθει!


www.myastro.gr