MY KTEO

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Πανσέληνος σε ωθεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι το πρακτικό κομμάτι της αλλά κυρίως την «τρέλα»
που κουβαλά και την διαφορετικότητά της! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα, σου προσδίδει μια σχετική «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η και να κάνεις πολλά και γρήγορα, είτε για να καλύψεις το χαμένο έδαφος, είτε για να… προλάβεις κάποιους/ες που σε ανταγωνίζονται. Φαίνεται μάλιστα να αποκτούν κομβική σημασία οι σχέσεις σου, που όντας πιο παθιασμένες θα σε φτάσουν στα άκρα!

Ταύρος
Γενικά: Η Πανσέληνος προδιαθέτει σε μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αφού θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα! Μάλιστα, με τον Άρη στον Λέοντα είναι πιθανό να ξεσπάσει μια αντιζηλία, είτε εκεί που κατοικοεδρεύεις, είτε στην οικογένειά σου κι επειδή το πάθος και ο φανατισμός περισσεύουν θα σου είναι δύσκολο να κουμαντάρεις τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις. Μπορείς ωστόσο και να «φτιάξεις κατάσταση», με άτομα που ξέρεις πως θα ανταποκριθούν στις βασικές απαιτήσεις σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει έντονα και εναλλασσόμενα συναισθήματα που είτε θα σε «καθηλώσουν» σε ένα μελαγχολικό μοτίβο, είτε θα σε βάλουν να τρέχεις πάνω κάτω και πέρα δώθε, μοιράζοντας τελικά τον χρόνο σου ανάμεσα σε εκείνα που πραγματικά σε συγκινούν και στα… άλλα που απλά σε αποσπούν! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί… εύκολα να δημιουργήσει διαξιφισμούς ή ανταγωνισμούς στις παρέες σου, ίσως μάλιστα κι ένας δικός σου «υπερβάλλων ζήλος» να παρεξηγηθεί ή να δημιουργήσει έντονες αντιπάθειες και… συμπάθειες!

Καρκίνος
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε προσανατολίζει σε ζητήματα τροφοδοσίας και κάλυψης των αναγκών σου, ίσως μάλιστα με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Λέοντα να σου προσφερθούν αγαθά ή χρήματα. Παράλληλα όμως, ο Άρης στο ίδιο ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει κάποια «τρύπα»» στον ισολογισμό σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης ή ανταγωνισμού που θα σε αφήσει «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά όμως σε βάζει να κυνηγήσεις άμεσα έναν στόχο κι επειδή «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς» δεν έχεις παρά να ρισκάρεις για την επίτευξή του.

Λέων
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι για σένα και τι εσύ για αυτούς και όλα αυτά επενδυμένα με… μπόλικη «τρέλα» και συναίσθημα! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με πολύ ιδιαίτερα άτομα. Παράλληλα, με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το πάθος περισσεύει, από πλευράς σου όμως, έχοντας έξτρα κίνητρα plus την γοητεία σου, θα έχεις και την δυναμική για να «σαρώσεις» σε όλα τα μέτωπα. Από την άλλη πλευρά θα χρειαστεί σίγουρα να κοντράρεις συμπεριφορές που υπαγορεύονται από αντιζηλία.

Παρθένος
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε «ρίχνει» στην… μοιρασιά, αφού σε μια ημέρα γιορτής σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα. Χαράς… ευαγγέλια λοιπόν για όσους/ες θα εξυπηρετήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα φέρνουν σχετικά έκρυθμες καταστάσεις στο εργασιακό και συγγενικό περιβάλλον σου αλλά να ξέρεις πως πίσω από τα όποια προσχήματα κρύβονται αντιζηλίες, ίσως μάλιστα να γίνει και κάτι πίσω από την πλάτη σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου βγάζει τον πιο «μποέμ» εαυτό σου και δείχνεις έτοιμος/η να… υποκύψεις στις προσωπικές αδυναμίες σου, ίσως μάλιστα να σου δοθούν καλές αφορμές για αυτό μέσα από γνωριμίες της… μιας βραδιάς! Αν βέβαια επιδιώκεις κάτι «στάνταρ» μάλλον θα απογοητευθείς. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα φέρνουν «σούπερ» καταστάσεις και ενδιαφέρουσες προκλήσεις στις φιλίες σου, δεν μπορεί να αποκλειστεί ωστόσο και μια οξεία ένταση με κάποιον/α που μπλέκεται στα προσωπικά σου ή φανατίζεται σε υπερβολικό βαθμό χαλώντας το κλίμα ομοψυχίας.

Σκορπιός
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα κληθείς να διαχειριστείς απρόβλεπτες και ιδιάζουσες καταστάσεις, που σε ξενίζουν αλλά δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσεις και κάτι διαφορετικό. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα φέρνουν ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις στην ζωή σου, όπου από την μια πλευρά λειτουργώντας με δυνατά κίνητρα και ζέση θα καταφέρεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, από την άλλη όμως δεν θα λείψουν και οι παρενοχλήσεις -ενίοτε και σεξουαλικές- που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τοξότης
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε θέλει να τριγυρνάς σε στέκια και… πλατείες, αναζητώντας παρέες και τρόπους για να «γεμίσεις» την μέρα σου και τελικά αυτή θα περάσει χωρίς καν να το καταλάβεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα σου υπόσχονται και από την πλευρά τους συναρπαστικές εξόδους, ενδέχεται ωστόσο να συμβάλλουν και σε εντάσεις με πρόσωπα που σε ζηλεύουν ή αντίθετα θέλουν να σε «κερδίσουν» αλλά το κάνουν με λάθος τρόπο. Επιπλέον, ενδέχεται να γίνει ένας μικρός «χαμός» με γνωστούς ή συγγενείς, που «έχουν χάσει την μπάλα»!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει έντονα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, αν όμως είναι να ευχαριστηθείς κάτι, μην σκέφτεσαι τα έξοδα. Εξ άλλου, όσο κι αν τα χρήματά σου «εξανεμίζονται», είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μάλλον απρόσμενες εισροές ή να σου προσφερθούν ευκολίες και δώρα, εξ αιτίας της… γοητείας σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα διεγείρουν την libido σου και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι μπορεί να συμβούν τα… πάντα, καλό είναι ωστόσο να μην επενδύσεις συναισθηματικά σε εφήμερες καταστάσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε ωθεί να κάνεις την διαφορά με τον ξεχωριστό τρόπο που τοποθετείσαι και τις ιδιαίτερες ενασχολήσεις σου, έστω κι αν κάποιοι/ες αντιδρούν απέναντι στις «τρέλες» σου. Επιπλέον, αναδεικνύει προσωπικά θέματα κι ευαισθησίες, τίθεται όμως κι ένα ζήτημα συναισθηματικής ισορροπίας, αφού κινδυνεύεις να «το χάσεις» εντελώς! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντί σου, τονίζουν τις επιλογές… πάθους ενώ επιπλέον σε ωθούν να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, είτε για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου, είτε για να προλάβεις τους ανταγωνιστές σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Πανσέληνος του Αυγούστου βγάζει στο φως ένστικτα και ασυνείδητα περιεχόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ένα σημαδιακό όνειρο ή να έχεις μια μεταφυσική εμπειρία. Επιπλέον, σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής αφού στα καλά καθούμενα μπορεί να σου προκύψει το οτιδήποτε –από δυσανεξία μέχρι… μάτιασμα! Ίσως μάλιστα ο Άρης στον Λέοντα να φέρει πολύ έντονα συμπτώματα, την ίδια στιγμή όμως η Αφροδίτη σο ίδιο ζώδιο σε στηρίζει με υπηρεσίες ευεξίας. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον αναπτύσσονται πάθη και αντιζηλίες.


astrology.gr