MY KTEO

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου η νέα χρονιά ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η σύνοδος δεν αποκλείεται να φέρει «αιχμηρές» συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν επαγγελματικά ζητήματα.  Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ενέργειά σου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ο κίνδυνος να αφήσεις πίσω κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις στον οικονομικό τομέα καθώς η νέα θέση του Άρη μπορεί να αυξήσει τα έξοδα.  Μία ημέρα μετά ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει κατευθείαν με τον Κρόνο σε βάζει στη διαδικασία να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στις πράξεις, σε ζητήματα που σε αφορούν.

Ταύρος: Ταύρε μου η νέα χρονιά ξεκινά αστρολογικά με τη σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 η οποία μπορεί να φέρει συζητήσεις σε έντονο ύφος με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.  Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου θα ανεβάσει την ενέργειά σου, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να  δημιουργήσει και εκνευρισμό αν δεν τη διοχετεύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.  Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, δείχνοντας πως τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα  αρχίσεις να κάνεις ξανά σκέψεις για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου το 2021 είναι πλέον εδώ και στις 4/1 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη όψη για τη νέα χρονιά μία σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.  Αυτή η σύνοδος θα εντείνει την καχυποψία σου αλλά συγχρόνως θα  ενισχύει και τη διαίσθησή σου, κάτι που θα σε βοηθήσει σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 φαίνεται πως θα δημιουργήσει υπόβαθρο για να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποιους εμπιστεύεσαι. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις με υπευθυνότητα ακόμα και το παραμικρό ζήτημα που σε απασχολεί αυτό το διάστημα.

Καρκίνος: Καρκίνε μου στις 4/1 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη όψη της χρονιάς η σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.  Αυτή η σύνοδος θα σε οδηγήσει να σκεφτείς περισσότερο ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί σε κάποιες από αυτές.  Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς μπορεί να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για κάποιες εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.  Στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο σου λέει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου.

Λέων: Λέων μου οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 4/1 θα τα φέρει στο προσκήνιο.  Προσπάθησε να μη γεμίσεις το μυαλό σου με σκέψεις σχετικά με υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις, καθώς χρειάζεσαι ξεκούραση από αυτές έστω και για λίγες ημέρες.  Στις 7/1 η είσοδος του Άρης στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία το επόμενο διάστημα μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα εγείρουν αντιπαραθέσεις.  Μία ημέρα μετά στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Κρόνο δεν θα βοηθήσει να διευθετηθούν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Λόγω του ότι θα είναι δύσκολο να τις επιλύσεις προσπάθησε να τις προλάβεις ώστε να μην ξεκινήσουν καν.

Παρθένος: Παρθένε μου η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς είναι γεγονός και σε αστρολογικό επίπεδο θα ξεκινήσει στις 4/1 με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου.  Αυτή η σύνοδος μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξε φλερτ  κατά το προηγούμενο διάστημα όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν οι συγκυρίες για να εξελιχθεί. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα ευνοήσει οτιδήποτε σχετίζεται με νέα σχέδια, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν τη δουλειά ή την εκπαίδευση. Μία ημέρα μετά στις 8/1 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσουν μία πιεστική καθημερινότητα για κάποιο διάστημα, για αυτό χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός αυτών που έχεις να κάνεις και υπομονή.

Ζυγός: Ζυγέ μου η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου είναι γεγονός και σε αστρολογικό επίπεδο ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 4/1. Αυτή η σύνοδος  μπορεί να σε κάνει αρκετά εσωστρεφή την ίδια στιγμή όμως θα σε κάνει και αρκετά διαισθητικό, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς κατευθείαν αυτόν που έχεις απέναντί σου. Δώσε προσοχή σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό ή την ανάγκη να υπερισχύσει η γνώμη σου.  Στις 7/1 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που έρχονται από το παρελθόν, καθώς και σε κάποια έξοδα που μπορεί να υπάρξουν. Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και  εκεί συναντά τον Κρόνο. Αυτό δεν αποκλείεται να σημάνει την αρχή μιας αισθηματικής δέσμευσης για εσένα ή την αλλαγή του τρόπου που βλέπεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου θα έχει αρκετές πλανητικές μετακινήσεις και αστρολογικά γεγονότα τα οποία θα καθορίσουν το επόμενο διάστημα.  Στις 4/1 η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου μπορεί να φέρει συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, κατά τις οποίες θα ακουστούν αιχμηρά σχόλια και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις και κάποια πράγματα για εκείνα. Μία ημέρα μετά στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα σε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.  Αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να μη δίνεις και τόση σημασία σε κάτι που μπορεί να ειπωθεί από αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς όλοι έχουμε δύσκολες ημέρες.  Στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και συναντά τον Κρόνο δημιουργώντας δυσκολία στην επικοινωνία.  Είναι πιθανό να θέλεις να πεις πολλά όμως να μη βρίσκεις τον τρόπο αλλά ούτε και την  κατάλληλη χρονική στιγμή για να το κάνεις, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Τοξότης: Τοξότη μου οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς βρίθουν αστρολογικών γεγονότων και  αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για τις μετέπειτα εξελίξεις. Στις 4/1 η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα και δεν αποκλείεται με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σου να βγεις κερδισμένος. Μία ημέρα μετά στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και είναι γεγονός πως δεν ταιριάζει και τόσο με την ενέργειά του ζωδίου, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη δική σου ενέργεια.  Δεν αποκλείεται να παρατηρήσεις πως η κόπωση θα αρχίσει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτικός με αυτά που θα ασχοληθείς.  Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Κρόνο φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο σου, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει  στο να πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν κάποια πρόσωπα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τη χρήση των λέξεων.  Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση είναι περισσότερο βοηθητικός για εσένα και για τη διάθεσή σου, μάλιστα φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις από όλες αυτές τις υποχρεώσεις που υπήρξαν για  μία αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο. Ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου σε φλερτ, αισθηματικές περιπέτειες και οτιδήποτε σχετίζεται με διασκέδαση, δημιουργία και χαρά.  Μία ημέρα μετά στις 8/1 Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο.  Αυτή η σύνοδος θα σε οδηγήσει να σκεφτείς πρακτικά για ζητήματα που σε απασχολούν και ιδιαίτερα για οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα.  Να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά έξοδα και να διαπραγματευτείς όσο καλύτερα μπορείς οικονομικές διευθετήσεις.

Υδροχόος: Υδροχόε μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία θα ξυπνήσει κάποιες αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει και σε θέματα που σε ενδιαφέρουν στο παρόν.  Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι πολύ βοηθητική για να βγάλεις συμπεράσματα. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία εσωτερική αναστάτωση, που μπορεί να μην ξέρεις που οφείλεται.  Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που ενδεχομένως να νιώθεις κατά διαστήματα και να μην ξεσπάσεις σε οικεία σου πρόσωπα.  Μία ημέρα μετά στις 8/1 ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και συναντά τον Κρόνο που βρίσκεται ήδη εκεί! Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ασκήσεις έντονη κριτική σε οτιδήποτε σε ενοχλεί, όμως αυτό θα έχει και «παράπλευρες απώλειες» που θα φανούν στις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, για αυτό χρειάζεται προσοχή.

Ιχθύες: Ιχθύ μου η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, η οποία σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και ενδεχομένως να φέρει και συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αποκαλύψεις  και μυστικά για συγκεκριμένα ζητήματα! Στις 7/1 ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση ευνοεί πολύ περισσότερο εσένα, τους στόχους σου και τις ενέργειες που θέλεις να κάνεις για να τους επιτύχεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς φαίνεται πως κάποιοι θα σταθούν δίπλα σου κάποιοι άλλοι όμως θα έχουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τις κινήσεις σου. Στις 8/1 ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση συναντά τον Κρόνο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει -έστω και προσωρινά- αρκετές ανήσυχες σκέψεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις θετικές στιγμές της εβδομάδας οι οποίες θα είναι αρκετές και μην αφήνεις  το μυαλό σου να εργάζεται υπερωρίες και να υπέρ αναλύει τα πάντα.


www.myastro.gr