MY KTEO

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «τα σπάσεις» κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση ευτυχία ή «έκσταση» όμως κι αν νοιώσεις,
έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά αλλά στην πραγματικότητα… δεν είναι έτσι! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας βάζει στο «τραπέζι» και μια απιστία ή προδοσία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει αποφασισμένο να κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του σε ζητήματα καριέρας αλλά αν δεν έχεις τα μέσα ή τον τρόπο, καλό είναι να το… σκάσεις α λα γαλλικά!

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με τα υδραυλικά προβλήματα να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, τσέκαρε για προσβολές από έντομα και παράσιτα. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας ρίχνει ομίχλη σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ σου εφιστά την προσοχή και για ένα ενδεχόμενο κλοπής στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ αδιεξόδου σε ένα ταξίδι ή μια νομική υπόθεσή σου, που έχει πολλές κρυφές πτυχές, τις οποίες δεν… γνωρίζεις!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει επαφές και μετακινήσεις «στα κουτουρού» ή απανωτά λάθη και αστοχίες στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει ακυρώσεις ραντεβού και εξαφανίσεις αντικειμένων ή αρχείων, ενώ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα, είτε σε κοροϊδεύουν, είτε δεν έχουν ιδέα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου, είναι προτιμότερο όμως να διαγράψεις μια προοπτική παρά να μπεις σε διαδικασία δανεισμού ή εξαρτήσεων.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, ο οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής απατεώνες κι αν είναι να πετάξεις τα λεφτά σου, καλύτερα να τα χαρίσεις, όπου υπάρχει ανάγκη! Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου σε καλεί να ξεκόψεις οριστικά από ένα άτομο που σου παίζει βρώμικο παιχνίδι και πρακτικά σε εκβιάζει, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να δράσεις μόνος/η σου.

Λέων
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα γίνεσαι πιο «εκμεταλλεύσιμος/η» και το πρόβλημα δεν είναι τόσο με αυτούς/ες που έχουν πράγματι ανάγκη συμπαράστασης και προστασίας όσο με εκείνους/ες που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Δικαιούσαι βέβαια κι εσύ να κινηθείς… λάθρα, είναι όμως πιο «υγιές» να ασχοληθείς με τέχνες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην υγεία σου, αφού μπορεί να προλάβεις κάτι σοβαρό που εξελίσσεται υπόγεια αλλά και να τσεκάρεις τροφές ή ποτά για τυχόν αλλοιώσεις.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με μια «ανώτερη δύναμη», που σίγουρα… ξέρει πολλά περισσότερα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ πιο χρήσιμος παρέχοντας συμβουλές και δίνοντας πρακτικές λύσεις σε προσωπικά θέματα άλλων, αφού τα δικά σου πάνε… δράμα!

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε «ποτίζει» με ιδεολογίες και οράματα, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου κάποιους/ες που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν, ίσως μάλιστα να πληρώσεις το… τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε άτομα, που χρησιμοποιούν την συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να ονειροβατείς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις σχετικές με οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, θυσιάζοντας κάποιες από τις προοπτικές σου.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού θα συναντήσεις πολλά τέτοια στο διάβα σου. ίσως βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποια ουτοπικά σχέδια. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει μια ταλαιπωρία στο άγνωστο, γι’ αυτό αν δεν ξέρεις τα κατατόπια μην… πας γυρεύοντας, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια δυσάρεστη είδηση για έναν γνωστό ή συγγενή σου.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο επίμονο κι επιτακτικό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, πρόσεξε τα λάδια στον δρόμο. Αντίθετα μπορείς να αναζητήσεις μια γόνιμη διέξοδο μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δημιουργεί μια αίσθηση ασφυξίας στα οικονομικά σου, το μυστικό όμως είναι μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάποιον/α, πιστεύοντας ότι έχει αγαθές προθέσεις ή σκέφτεται όπως εσύ.

Αιγόκερως
Γενικά: Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου… μέσω Άρη, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα εξαπάτησης, ενώ ότι αγοράσεις σήμερα ενδέχεται να κλαπεί στο μέλλον, οπότε… μπάστα! Επιπλέον, σήμερα είσαι επιρρεπής στο να κυνηγάς «χίμαιρες», θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό εκ μέρους σου να προσφέρεις εκεί που έχουν ανάγκη, αφήνοντας τα «μεγαλεία» για αργότερα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε «φορτώνει» με μηδενιστικές τάσεις και την διάθεση να τελειώνεις «μια κι έξω» με πρόσωπα ή καταστάσεις πρόσεξε μήπως τελικά καταστρέψεις κάτι που δεν θα έπρεπε.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται γι’ αυτό μην δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα», Αντίθετα, είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που λένε πολλά και πράττουν… άλλα, ίσως μάλιστα εκ του πονηρού! Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας υψώνει απαγορευτικό για συμφωνίες και συνεργασίες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο, για να «διαβάσεις» το μέσα σου, οφείλεις ωστόσο να δώσεις σημασία και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση του Άρη με τον αστρικό Ποσειδώνα φέρνει μπερδέματα και ακυρώσεις στα εργασιακά σου και δεν είναι σκόπιμο να «φορτσάρεις» για το οτιδήποτε, αφού το αποτέλεσμα θα είναι μια τρύπα στο νερό! Για να μην πέσεις λοιπόν θύμα των καταστάσεων, «άκου» την φωνή της διαίσθησής σου! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια αλλεργία ή μια λανθασμένη διάγνωση, γι’ αυτό αν υπάρξουν ενοχλήσεις στην υγεία σου, ζήτα και μια δεύτερη γνώμη. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεκόψεις» από άτομα ή φορείς που παίζουν «βρώμικα» παιχνίδια σε βάρος σου.


astrology.gr