MY KTEO

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Με Κλεισθένη, συγχαρητήρια και κολυμβητήριο η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Η συζήτηση του τεχνικού προγράμματος ήταν αυτή που μονοπώλησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων, αλλά πριν ξεκινήσει η συζήτηση τέθηκαν θέματα από τους δημοτικούς συμβούλους.

Σχετικά με το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο που χρησιμοποιούνται στο κολυμβητήριο Χαλκίδας, ερώτηση του Νίκου Σιόλια, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων απήντησε πως τα έξοδα που φαίνονται στον απολογισμό εσόδων εξόδων για τα Α τρίμηνο του ΔΟΑΠΠΕΧ, αναφέρουν μέσα την αντικατάσταση των προβολέων με led , το γεγονός ότι θα τοποθετηθούν μπουν ηλιακά πάνελ κ.ά. Τόνισε πως η θέρμανση γίνεται με το φυσικό αέριο απλά στο Α τρίμηνο δεν υπήρχε το φυσικό αέριο και έτσι τα έξοδα περικλείουν και το πετρέλαιο των πρώτων μηνών. 

Δεν αξίζει να ασχοληθούμε πιστεύω στην τελευταία συνεδρίαση της απελθούσας Δημοτικής αρχής, κάνοντας αντιπολίτευση, είπε στη δική του τοποθέτηση ο Βαγγέλης Σταματούκος. Εκείνο που επισήμανε όμως ήταν η κατάργηση στη ουσία των Δημοτικών συμβουλίων και κατά πόσο ισοπεδώνεται και παύει να λειτουργεί ως ανώτατο όργανο του Δήμου, έπειτα από απόφαση στην Βουλή.
Η Ελένη Μιτζιφίρη, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην νέα δήμαρχο Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, της ζήτησε να αναδείξει τον θεσμό του Δημοτικού συμβουλίου εκεί που ήταν πριν 5 χρόνια και όχι όπως ήταν τώρα… Ο σοφός λαός λέει ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι οπότε φίλη Έλενα, νέα Δήμαρχε Χαλκιδέων εύχομαι να επανέλθει στη θέση που του αξίζει και πάλι το Δημοτικό συμβούλιο