MY KTEO

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το κέφι τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο.
Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου διευρύνονται και αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου, ενώ θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου ζητούν κι αυτά το… μερτικό τους στην καθημερινότητά σου!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι… τουλάχιστον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου. Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες ή… ξεγελαστείς και δανείσεις χρήματα σε «χαραμοφάηδες»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό φέρνει μια ενδοσκόπηση διανθισμένη από αναμνήσεις και σκέψεις για το τι δεν πήγες καλά στο παρελθόν και θα μπορούσε να διορθωθεί, ενώ σου… προτείνει και μια «εναλλακτική» θεραπεία.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Τοξότη αίρουν περιορισμούς και σε καλούν να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε φέρνει σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα».

Καρκίνος
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή, είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει. Παράλληλα, ο Χείρωνας σον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να ακολουθήσεις ένα «μονοπάτι» που χάραξαν οι πρόγονοί σου.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Τοξότη σε καλούν να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς «μαύρες» ή «δεύτερες» σκέψεις, αφού σήμερα θα γίνουν πολλά από εκείνα που πάντα επιζητούσες και δεν σου «κάθονταν»! Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε οδηγεί προς στην διευθέτηση ενός εκκρεμούς νομικού ή/και περιουσιακού ζητήματος και φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το παρελθόν και, ίσως όμως και να ασχοληθείς με την διερεύνηση θρύλων ή παραδόσεων.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη, πολλά είναι εκείνα που θα εξελιχθούν υπέρ σου, όχι όμως εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό… άσε τα προγράμματα και εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ρυθμίσεις θέματα στέγης, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα βρουν τον δρόμο τους, έστω κι αν υπάρξει μια προσωρινή αναμπουμπούλα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου και μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον θα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να… συγχυστείς από τις επιπολαιότητες κάποιων, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια πράγματα που θα έπρεπε να μείνουν κρυφά! Παράλληλα, ο Χείρωνας απέναντί σου μπορεί να φέρει μια σχέση ή συνεργασία με κάποιον/α πρόθυμο/η να σου σταθεί, όχι από συμφέρον αλλά από αγάπη!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Τοξότη αλλάζουν υπέρ σου το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να αποκτήσεις ότι επιθυμείς ή σου λείπει αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές «αμαρτίες» της καθημερινότητας! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό και τους κανόνες του μάρκετινγκ. Αν πάλι σε απασχολούν θέματα υγείας ή διατροφής, η συμβουλή ή συνδρομή ενός πρεσβύτερου θα σε βάλει στον σωστό δρόμο.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στο ζώδιό σου ότι επιθυμείς μπορεί να γίνει, ακόμη και το πιο δύσκολο, γι’ αυτό έχε πίστη! Επιπλέον, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια αν βάλεις μπροστά ένα από τα πολλά σχέδιά σου, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας σχέσεις και προοπτικές.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν αποκαλύψεις γύρω από επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα –καλό είναι βέβαια να μην είναι δικές σου αμαρτίες- ενώ σε καλούν να ξεκουραστείς, μακριά από βάσανα κι ευθύνες. Πρόσεξε μόνον μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις, ενώ στις δουλειές σου έχε τον νου σου στους… τεμπέληδες, που αμελούν τα καθήκοντά τους! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στο να βρεις κάτι χαμένο-κρυμμένο στον χώρο σου αλλά και στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσής. Επιπλέον θα λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη οι γνωριμίες σου αυξάνονται και πληθύνονται και είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με διασκεδαστικά χαρακτηριστικά! Από εκεί και ύστερα βέβαια μένει το να «βγάλεις» και κάτι χρήσιμο από αυτήν την ιστορία κι όχι μόνον «κραιπάλες»! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό ενισχύει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Σελήνη και τον Δία στον Τοξότη να σου φέρνουν… μπόλικη τύχη, είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνατότητές σου, πολύ περισσότερο αν διαθέτεις και «άκρες», αφού θα συμβάλλουν στο να ξεμπλοκάρει οποιοδήποτε ζήτημα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την ρύθμιση της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που έχει και συναισθηματική αξία. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα τροφοδοσίας.


astrology.gr