MY KTEO

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, επιτρέποντάς σου να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις.
Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε θέλει χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Χαμογέλασε λοιπόν και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, ανοίγει ο δρόμος για ένα ταξίδι, που θα σου μείνει αξέχαστο!

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά κι επειδή οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την καριέρα σου ή ένα οικογενειακό-περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, αναμένονται κέρδη.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα αλλά και βολικές λύσεις σε τεχνικά ζητήματα. Πρόσεξε μόνον μήπως χαλαρώσεις υπερβολικά και προβείς σε διατροφικές ατασθαλίες, ταλαιπωρώντας τον οργανισμό σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία, καλό είναι να υλοποιήσεις άμεσα τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν μάλιστα σου γίνει μια πρόσκληση μην διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που θα σου ανεβάσει την διάθεση.

Καρκίνος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που τρέφει δυνατά συναισθήματα για σένα και είναι πρόθυμο να κάνει οποιαδήποτε «θυσία». Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτε σε χρήμα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί νέα δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να φιλοξενηθείς προσωρινά κάπου αλλού. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία να υποστηρίζει «με χίλια» μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να… πάρεις φόρα και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολύ καλά νέα για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και να διευρύνεις την «αυλή» σου με νέους θαυμαστές!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να ταξιδέψεις και να δικτυωθείς περαιτέρω, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή να πάρεις στα χέρια σου ένα πολυπόθητο «χαρτί». Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Επιπλέον, ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα θα λυθεί σχεδόν… από μόνο του, ανοίγοντας τον δρόμο σε σχέδια επέκτασης, που για ένα μεγάλο διάστημα ήταν απλά υποσχέσεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, καλό είναι ωστόσο να καλύψεις πραγματικές ανάγκες κι όχι να σπαταλήσεις τα λεφτά σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως σε συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει».

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι το πρόσωπο της ημέρας και τα καλά νέα είναι πως με την βοήθεια της τύχης μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Παράλληλα με το τρίγωνο Ήλιου-Δία έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος τις ανασφάλειες σου. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου αποκαλυφθούν προσωπικά μυστικά, κατά τα άλλα όμως φρόντισε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ήλιου-Δία στις «αποσκευές» σου, όλα γύρω σου μοιάζουν… τέλεια ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου, ίσως μάλιστα να κλείσει με πολύ επιθυμητό τρόπο κι ένα προσωπικό σου ζήτημα. Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα φέρνει η ζωή, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές εξελίξεις που θα σε ευνοήσουν.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει στο προσκήνιο και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ώστε πέρα από τις εντυπώσεις να κερδίσεις και την ουσία. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ό,τι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η… τεμπελιά σου μπορεί να σου το στερήσει!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου φέρνει νέες γνώσεις ή πληροφορίες επί παντός επιστητού, ενώ σε ωθεί να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο και να ταξιδέψεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου παρέχει ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία, είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου. Δεν αποκλείεται επίσης να βγάλεις αρκετά χρήματα από μια δουλειά και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Επιπλέον, αν σε απασχολεί οποιοδήποτε ζήτημα δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον από τους… μπαρμπάδες που έχεις!


astrology.gr