MY KTEO

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Φαίη Σκορδά: Η επίσκεψη σε μοναστήρι με τους γιους της για τη γιορτή της Παναγίας!

Σε πολυτελές θέρετρο στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Φαίη Σκορδά με τα αγόρια της: Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα.
Οι τρεις τους μετά το τέλος των γυρισμάτων του trailer για την εκπομπή Πρωινό του Ant1, βρέθηκαν στην Πελοπόννησο και απολαμβάνουν όμορφες δραστηριότητες.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει ιππασία, θαλάσσια σπορ, βόλτες και βουτιές στη θάλασσα και άλλα πολλά.

Η παρουσιάστρια δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα social media και να δηλώνει περήφανη μαμά για τα κατορθώματα των γιων της.

Εκτός, από τις βόλτες στην παραλία, όμως, η γλυκιά μανούλα έκανε μια βόλτα με τα παιδιά της ως το μοναστήρι του Πύργου που είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Έτσι, για να γιορτάσουν την Ημέρα της παναγίας, βρέθηκαν στην Μονή Σκαφιδιάς, όπου άναψαν ένα κεράκι και προσκύνησαν την εικόνα.

Το μοναστήρι βρίσκεται στο ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στις εκβολές του ποταμού Ιάρδανου και στην καταγάλανη παραλία της Σκαφιδιάς. Για την ονομασία της υπάρχουν διάφορες παραδόσεις, που τη συνδέουν με την αρχαία Φειά, με τη μορφολογία της θέσης της που μοιάζει με σκαφίδι, με τους ντόπιους κατασκευαστές σκαφιδιών ή με την εύρεση της χαμένης σήμερα εικόνας της Παναγίας, σε μια σκάφη μέσα στη θάλασσα.




govastileto.gr