MY KTEO

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: «Σχεδιάζουμε πολιτικές στήριξης του αθλητισμού. Στηρίζουμε τις Ομάδες της Εύβοιας»


Τα αιτήματα του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης για την ανάγκη κατασκευής μεγαλύτερης εξέδρας στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης, καθώς και των εργασιών βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου  μετέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου στον υφυπουργό Αθλητισμού  κ. Λευτέρη Αυγενάκη κατά τη
σημερινή συνάντησή τους, στην οποία παρευρέθηκε και ο  πρόεδρος του ΑΟΝΑ κ. Γιάννης Βαγιάννης.
Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για την ικανοποίηση των αιτημάτων προκειμένου να στηριχθεί η Ομάδα της Νέας Αρτάκης που για τη φετινή χρονιά είναι η μόνη Ομάδα της Εύβοιας που είναι στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και μετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα. Όπως επισημάνθηκε  είναι σημαντικό να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να μπορέσει η Ομάδα να ανταποκριθεί επάξια στις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το γεγονός, ότι είναι στην υψηλότερη κατηγορία.
Επίσης, συζητήθηκαν γενικότερα  ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό πολιτικών στήριξης του αθλητισμού και κυρίως του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΑΟΝΑ παρέδωσε στον Υφυπουργό ένα λάβαρο της Ομάδας, αλλά και ένα εισιτήριο διαρκείας, το οποίο όπως υποσχέθηκε θα χρησιμοποιήσει για να παρακολουθήσει μαζί με το φίλο του, Σίμο Κεδίκογλου - όπως είπε χαρακτηριστικά-  αγώνα της Ομάδας.