MY KTEO

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Η Ιωάννα Παππά μιλά για τον γιο της και τον άντρα της ζωής της!

Η Ιωάννα Παππά στις 2 Αυγούστου του 2019 έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αφού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου τρία χρόνια με την ταλαντούχα ηθοποιού να έχει βρει στο πρόσωπο του συντρόφου της όλα όσα είχε ονειρευτεί. Η Ιωάννα Παππά λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε για την γέννηση του μωρού της, τη νέα ζωή με τον μικρό, αλλά και τα σχέδια γάμου με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

-Να σας ζήσει το μωράκι σας! Προφανώς δεν έχεις κοιμηθεί από την ημέρα που γυρίσατε στο σπίτι. Ακούω τη φωνή σπασμένη…
Σε ευχαριστούμε πολύ! Ήρθε στη ζωή μας αυτό το υπέροχο, ακριβό δώρο, το οποίο όντως μας ξενυχτάει! Κοιμάμαι τρεις με τέσσερις ώρες το πολύ, όταν τα καταφέρνω, αλλά δεν γκρινιάζω γιατί έτσι και αλλιώς δεν χορταίνω να τον βλέπω… Αν δεν έχεις ζήσει αυτό το θαύμα της φύσης, δεν μπορείς, όσα και αν σου έχουν πει, να καταλάβεις τι είναι να έχεις στα χέρια σου το παιδί σου που περιμένεις με μεγάλα λαχτάρα εννιά μήνες.

-Το πρώτο συναίσθημα όταν σου τον έφεραν στην αγκαλιά σου μετά τη γέννα ποιο ήταν;
Φοβάμαι πως θα ακουστώ γραφική αλλά πραγματικά πρόκειται για την απόλυτη ίσως στιγμή ευτυχίας η πρώτη επαφή με το μωρό. Είμαι ευγνώμων που όλα πήγαν καλά. Ξέρεις με τον ερχομό του μωρού θυμήθηκα κάτι υπέροχο που έχει ειπωθεί. Πρόκειται για το «Γεννιέσαι, υποφέρεις, πεθαίνεις. Ευτυχώς υπάρχει και ένα παραθυράκι…» Ε. αυτό το παραθυράκι άνοιξε με το παιδί… Τρέχουμε πολύ με τον Κωνσταντίνο και ευτυχώς έχουμε την αμέριστη βοήθεια και των γονιών μου και των δικών του, αλλά και της αδελφής του. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!

-Θυμάμαι ότι σε παλιότερες κουβέντες μας δεν υπήρχε στα σχέδιά σου ένα παιδί…
Μέχρι πριν από τρία χρόνια όντως δεν υπήρχε στις σκέψεις μου να γίνω μητέρα. Η σχέση μου, όμως, με τον Κωνσταντίνο με ενέπνευσε να αποκτήσω ένα παιδί μαζί του και η κοινή μας επιθυμία έφερε στη ζωή μας ένα αγοράκι που μας έχει κλέψει την καρδιά!

-Έκανες πίσω στο κεφάλαιο «παιδί», άρα μπορεί να κάνεις πίσω και στο κεφάλαιο «γάμος»;
Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης περιμένοντας το μωρό και στην πορεία θα προχωρήσουμε και σε γάμο, χωρίς να βιαζόμαστε ακόμα… Θα συμβεί και αυτό, αλλά αυτό που λαχταρούσαμε ήταν να αποκτήσουμε το παιδάκι μας, που μας γέμισε με μεγάλη ευτυχία. Όλα τα άλλα έπονται.

-Έχετε σκεφτεί το όνομα που θα του δώσετε;
Δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα! Όχι, δεν έχουμε αποφασίσει το όνομα ακόμα…

-Σκέφτηκες το θέμα της ηλικίας όταν έμαθες για την εγκυμοσύνη; Στα 40 κάποιες γυναίκες φοβούνται να το αποτολμήσουν, όπως ξέρεις.
Το ξέρω, αλλά πλέον η επιστήμη προχώρησε και μπορούμε να προχωράμε σε αυτό χωρίς φόβο. Όχι, δεν το φοβήθηκα. Το ήθελα πολύ ή καλύτερα το θέλαμε πολύ και αποκτήσαμε το ομορφότερο δώρο. Είναι κάτι που το προτείνω σε κάποιες γυναίκες που το σκέφτονται εκεί κοντά στα 40.



govastileto.gr