MY KTEO

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο παράγει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τις όποιες διαφωνίες να έχουν κυρίως ερωτικά κίνητρα,
ανεξάρτητα με τις προφάσεις που χρησιμοποιούνται ως «άλλοθι». Κατά τα άλλα δεν είναι κατάλληλη ημέρα για… δίαιτες και προγράμματα! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου με αντικείμενο την ψυχαγωγία σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με… διασκεδαστές κάθε είδους αλλά βέβαια να κάνεις και το δικό σου σόου. Επιπλέον, πάρε την ζωή πιο ανάλαφρα, σαν… παιδί που είσαι!

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η και παθιασμένο στα συναισθηματικά ζητήματα κι ίσως τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου να βάλουν στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, είτε αξίζει, είτε δεν αξίζει τον κόπο! Μπορείς ωστόσο να «ξεδώσεις» σε πίστες και παραλίες, στα πλαίσια ενός πολύ έντονου τρόπου ζωής. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο αισιόδοξος στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα σε ζητήματα φόρων ή δανείων, αφού με τα «κονέ» σου μπορούν να γίνουν τα… πάντα, ακόμη κι αν αρχικά φαντάζουν «βουνό».

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο να διεγείρει πάθη στην οικογένειά σου αλλά και να μετατρέπει τον χώρο σου σε πεδίο… χαράς και έρωτα, όλα εξαρτώνται από το κατά πόσον δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αφού κατά τα άλλα ούτε τις αντιζηλίες θα γλιτώσεις, ούτε τα «κηρύγματα». Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα αλλά αν μια σχέση σου δεν «πάει», μάλλον ήρθε η ώρα να «χαιρετίσει»!

Καρκίνος
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή και… όχι μόνον «χημεία». Ίσως μάλιστα μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων να ανάψει την «σπίθα» της επιθυμίας και για άλλα πράγματα πιο «ακραία» είτε με την καλή, είτε με την κακή έννοια του όρου! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου αφού σίγουρα υπάρχει και ο εύκολος τρόπος για να γίνει κάτι.. Αν μάλιστα γίνεις λίγο πιο… απαιτητικός σε πρώτο χρόνο, οι εντυπώσεις που θα κερδίσεις, θα «μεταφραστούν» σε άμεσα οφέλη!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει λιγότερο ικανό/η να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς κι ίσως τελικά να διαπιστώσεις πως έχεις μείνει ευχαριστημένος/η μεν αλλά και «πανί με πανί» Από την άλλη πλευρά βέβαια αν «εκμεταλλευτείς» την γοητεία σου θα έχεις και τα τυχερά σου σε… κεράσματα! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν, ίσως μάλιστα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σου ανταποδώσει την… χαρά με ανάλογο τρόπο! Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να εξασκηθείς στο «παίζω και μαθαίνω».

Παρθένος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως τελικά με αυτόν τον τρόπο να «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν τις «τρικλοποδιές». Από πλευράς σου όμως δεν χρειάζεται να εμπλακείς σε αντιζηλίες και ανταγωνισμούς χαμηλού επιπέδου. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, αφού… όλο και κάτι καλό θα συμβεί! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση.

Ζυγός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις «στα μουλωχτά» μια υπόθεσή σου με την συμπαράσταση κάποιου/ας που σε… καλοβλέπει και σε υποστηρίζει κρυφά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μαθευτούν όλα και ξεσπάσει ένα σκάνδαλο που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε παραπέμπει σε ένα ευχάριστο ταξίδι με παρέα αλλά και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για τις ζωές των… άλλων! Επιπλέον, σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο αλλά μάλλον θα προτιμήσεις τις πιο «χαλαρές» δραστηριότητες.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο παράγει ανταγωνισμούς αλλά και έρωτες στις παρέες σου, κάτι που αφορά άμεσα και σένα, αφού βρίσκεσαι σε «οίστρο» και θα πάρεις θέση στα δρώμενα είτε στα όρθια, είτε… ξαπλωτά! Μην αρχίσεις να ζηλεύεις μόνο και μετατρέψεις την ηδονή σε δράμα. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις καν για αυτό. Επιπλέον όμως επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από εφήμερες επιθυμίες.

Τοξότης
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο ενδέχεται να φέρει μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως μάλιστα προς στιγμήν να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί ωστόσο όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια… ερωτική έλξη ή αντιζηλία που δεν εκφράζεται ευθέως αλλά πλαγίως κι ο «πόλεμος» να μεταφερθεί τελικά επί… κλίνης! Παράλληλα, με τον Δία στο ζώδιό σου να σε θέτει ενώπιον ευχάριστων προκλήσεων, δεν έχεις παρά να κάνεις αυτό που ξέρεις, να λειτουργήσεις δηλαδή με… θράσος, αφού με την τύχη που κουβαλάς όλα θα σου «βγουν»!

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος, προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το ίδιο ωστόσο μπορεί να συμβεί και αντίστροφα, με σένα δηλαδή να είσαι το «αντικείμενο του πόθου». Από την άλλη πλευρά βέβαια μια ερωτική διαμάχη μπορεί να γίνει και… νομική! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε… χαλαρώνει υπερβολικά σε ζητήματα διατροφής, ενώ ενδέχεται να σου αποκαλυφθούν διάφορα σχετικά με την δουλειά σου αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχουν την αξία που θα τους δώσεις αρχικά.

Υδροχόος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», βάζοντας στο περιθώριο κάθε είδος «εγκράτειας» κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες στην τσέπη σου αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις. «Παίζει» ακόμη κι ένα σπουδαίο δώρο, δείγμα ενός μεγάλου… έρωτα, ίσως όμως κάποιος/α να γίνει εξαιρετικά «φορτικός/η»! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή σχέση σε ροή και «κτισμένη» πάνω στο γέλιο και την χαρά, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ανάλογα χαρακτηριστικά.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου πιο παθιασμένες και δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί, που έχουν ως κίνητρο να κερδίσουν ένα πρόσωπο. Ίσως μάλιστα να έχουν άμεση εμπλοκή στην όλη κατάσταση και άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να γίνεις πιο απαιτητικός/η, αφού το σύμπαν «σε πάει» και θα λάβεις τις βοήθειες ή τις ευκολίες που ζητάς. Όσον αφορά όμως κάποιο «σοβαρό» εγχείρημα, για να μην γίνουν όλα «κουλουβάχατα», οφείλεις να βάλεις σε μια τάξη εκείνους/ες που αυθαιρετούν.


astrology.gr