MY KTEO

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια επιστολή για την Εκδήλωση ΕΕΒΕ Κύμης για τον Γεώργιο Παπανικολάου


Συγχαρητήρια επιστολή για την Εκδήλωση ΕΕΒΕ Κύμης για τον Γεώργιο Παπανικολάου, απέστειλε στον Εμπορικό Σύλλογο Κύμης ο Γιώργος Νικολάου:

Αξιότιμοι  κ.κ.  της ΕΕΒΕ Κύμης και Περιχώρων,

Με αφορμή την εκδήλωση που προγραμματίζετε στη μνήμη του Γεώργιου Παπανικολάου, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την συστηματική προσπάθεια σας να αναδείξετε το έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου ευεργέτη.
Η περιοχή μας, αξιοποιώντας το όνομα του Γεωργίου Παπανικολάου, θα μπορούσε να αναδειχθεί σε έναν πόλο έλξης επιστημόνων με την δημιουργία ενός Ερευνητικού Κέντρου στα πρότυπα  της “Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης”.
Η ουσιαστική αξιοποίηση του “Ινστιτούτου Γεωργίου Ν. Παπανικολάου” καθώς και του “Μυλωνοπούλειου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος” θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον άξονα συνεργασίας με τις Ελληνικές και Διεθνής επιστημονικές κοινότητες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο κοιτίδες καινοτομίας και έρευνας οι οποίες θα λειτουργήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας .
Δυστυχώς, το όραμα, η διαβούλευση, ο προγραμματισμός, η  συνεργασία δεν είναι στα χαρακτηριστικά που διακρίνουν  τους  διοικούντες της περιοχής μας!
Ευελπιστώ να παρακινήσετε με τις πράξεις σας την Δημοτική αρχή ώστε να προβεί στη κατάρτιση και εφαρμογή ενός σχεδίου αξιοποίησης του ονόματος του Γεωργίου Ν. Παπανικολάου.

Γεώργιος Σ. Νικολάου
   Διοίκηση Μονάδων Υγείας - Msc