MY KTEO

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Στην Πάρο για διακοπές ο Leonardo DiCaprio

Το νησί της Πάρου φαίνεται πως έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους top προορισμούς για τους «αστέρες» του Hollywood. Μετά την Μόνικα Μπελούτσι, ένας ακόμα δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται πως επέλεξε την Πάρο για τις διακοπές του.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το parianostypos.gr, εδώ και λίγες ώρες στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, Leonardo DiCaprio. Ο δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός έφθασε στο νησί με σκάφος που αγκυροβόλησε στη μαρίνα της Παροικίας.

Μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου, σχεδόν αγνώριστος από τη συνήθη κινηματογραφική του εικόνα, προσπαθεί να περνά απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο με ανώνυμο τουρίστα.

Ο DiCaprio συνοδευόμενος από την παρέα του δείπνησε το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας ενώ πρόκειται να παραμείνει στο νησί για λίγες ακόμη μέρος.

Σίγουρα πάντως δεν θα είναι εδώ όταν κάνει επιτέλους πρεμιέρα και στη χώρα μας η νέα του ταινία «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» (22/8) σε σκηνοθεσία του Κουέντιν Ταραντίνο.


govastileto.gr