Evia Top: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που επικοινωνείς αλλά και τον τρόπο που αντιδράς στα ερεθίσματα του περιβάλλοντός σου.
Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δημιουργώντας καχυποψία στις διαπροσωπικές σου «συναλλαγές», αλλά και μία τάση απομάκρυνσης από συγκεκριμένους ανθρώπους λόγω αμφιβολιών. Από την άλλη τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τραπεζικούς και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Στις 4/10 ο κυβερνήτης σου ο Άρης, περνά στο ζώδιο της αδυναμίας του το Ζυγό. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει «αδυναμία» και σε εσένα και να μην είναι εύκολο να υποστηρίξεις τις επιλογές σου και τα θέλω σου. Το επόμενο διάστημα θα παρατηρήσεις μειωμένη διάθεση για δράση για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς κάποιοι μπορεί να το εκμεταλλευτούν.

Ταύρος: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Σκορπιό στις 3/10 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη με επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες, φίλους αλλά και αγαπημένα σου πρόσωπα σε γενικότερο πλαίσιο. Σε αυτές τις συζητήσεις θα ακουστούν πολλά και εσύ θα πρέπει να διακρίνεις ποια από αυτά έχουν βάση ώστε να επικεντρωθείς στα σωστά ζητήματα. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και προτάσεις για μία νέα συνεργασία ή μία νέα συμφωνία σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή το φόρτο των εργασιακών υποχρεώσεων.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σου Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3/10 δημιουργώντας σου την ανάγκη να κρατήσεις μυστικά αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η εξωστρέφεια σου δεν θα είναι τόσο έντονη αυτή την εβδομάδα καθώς θα παρατηρήσεις πως θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποκλειστικά για εσένα τα επόμενα βήματα σου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά καχύποπτος ακόμα και με ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει δικαιώματα να μην τους εμπιστεύεσαι και τελικά να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Η διαίσθησή σου θα είναι εξαιρετική αυτή την εβδομάδα για αυτό χρειάζεται να τη λάβεις υπό όψη σου. Στις 4/10 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί ένα πεδίο δράσης στον αισθηματικό τομέα!

Καρκίνος: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον αισθηματικό τομέα αλλά και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 «δείχνοντας» ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι ελεύθερος! Μία ημέρα μετά στις 4/10 ο Άρης περνά στον Ζυγό «δείχνοντας» πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες δουλειές για λογαριασμό ενός προσώπου της οικογένειάς σου και αυτές οι δουλειές μπορεί να φέρουν διαφωνίες μεταξύ σας. Αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι υπομονή, προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις οτιδήποτε χρειάζεται, χωρίς εντάσεις.

Λέων: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και με τους δικούς σου ανθρώπους. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συζητήσεις προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα τα οποία υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Επίσης τώρα είναι η ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που σχετίζονται με δουλειές και ενδεχομένως κάποιες επισκευές/αλλαγές που έχεις κατά νου να κάνεις στο σπίτι σου. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει τις «κατάλληλες ευκαιρίες» για αψιμαχίες μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου καθώς μπορεί να είναι λίγο απότομος!

Παρθένος: Μία εβδομάδα με συναντήσεις και προσκλήσεις από αγαπημένους σου φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες ξεκινά καθώς ο Ερμής που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 δίνει το tempo! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που εκτιμάς αλλά οι συγκυρίες είχαν δημιουργήσει αποστάσεις. Μία ημέρα μετά τις 4/10 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στρέφει την προσοχή σου σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια έξοδα τα οποία θα σε εκνευρίσουν για αυτό φρόντισε να μην υποκύψεις σε περιττές αγορές, τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες.

Ζυγός: Τα οικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια από αυτά. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 αναμοχλεύοντας οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, οικονομικές συμφωνίες και απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόσεξε καθώς μπορεί να επικεντρωθείς τόσο σε αυτά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εμμονές, οι οποίες μπορεί να διαταράξουν κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 4/10 ο Άρης περνά στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας μία περίοδο γεμάτη ενέργεια αλλά και νεύρα!

Σκορπιός: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, αυτά που λες αλλά και αυτά που κάνεις! Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου στις 3/10 μία θέση από την οποία θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου, τις ανησυχίες σου, τους φόβους σου ακόμα και τα συναισθήματά σου! Προσπάθησε να επιλέξεις τους ανθρώπους που θα το κάνεις καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από τη διάθεσή σου να μιλήσεις και τελικά να εμπιστευτείς κάποιο λάθος πρόσωπο. Προσπάθησε να αποφύγεις την υποκειμενική σκέψη η οποία στην υπερβολή της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού εγκαινιάζει μία περίοδο γεμάτη παρασκήνιο!

Τοξότης: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια η οποία θα επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις των ανθρώπων γύρω σου. Είναι πιθανό να γίνεις αρκετά καχύποπτος και αυτό θα συμβάλει στο να δημιουργηθούν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η θέση του Ερμή δείχνει και παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τους ανθρώπους τους οποίους δίνεις απλόχερα την εμπιστοσύνη σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους και να στρέψεις τη δράση σου σε συλλογικές και εθελοντικές δραστηριότητες!

Αιγόκερως: Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με ανθρώπους που ξέρεις πως έχεις κοινές ιδέες και απόψεις. Οι φίλοι σου θα παίξουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου αυτή την εβδομάδα καθώς η γνώμη τους θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εσένα. Οι συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται εξίσου και αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ατόμων, τότε σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποτελέσεις την ψυχή της ομάδας. Μία ημέρα μετά στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει αναβρασμούς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες υποχρεώσεις δικών σου προσώπων με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς εσύ.

Υδροχόος: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι κάποια ζητήματα με αποτέλεσμα να σε κάνει αρκετά καχύποπτο ιδιαίτερα για οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Αυτή η πλανητική μετακίνηση θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσεις συζητήσεις και συμφωνίες για δουλειά. Αν βρίσκεσαι προς αναζήτηση εργασίας αυτό το διάστημα θα είναι πολύ καλό καθώς θα υπάρξει κινητικότητα και επαγγελματικά ραντεβού. Στις 4/10 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να βρεις χρόνο να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις ένα πολιτιστικό δρώμενο ή να κάνεις ένα ταξίδι προκειμένου να χαλαρώσεις και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες!

Ιχθύες: Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού στις 3/10 και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις αλλά και να σε προσεγγίσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οι κοινές απόψεις θα αποτελέσουν την αιτία που θα έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θα αποδειχθούν εξαιρετικά βοηθητικοί είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 4/10 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό της αδυναμίας του το Ζυγό δημιουργώντας σου συναισθηματική υπερχείλιση. Εκτός από αυτήν δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια έκτακτα έξοδα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τους πόρους σου.


www.myastro.gr