MY KTEO

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή είχε ο ΣΕΕΑΕ-Παρών και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εισαγωγής και εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων συζητήθηκαν στη συνάντηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή χθες το πρωί. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τις ολέθριες συνέπειες του νόμου Σπίρτζη εάν αυτός ισχύσει από 27 Σεπτεμβρίου 2019 για τους εμπόρους αλλά και τους ιδιώτες ιδιοκτήτες ΕΙΧ αυτοκινήτων.

Παρών στη συνάντηση και ο εδώ και τρία χρόνια εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, άριστος γνώστης του αντικειμένου και των προβλημάτων του κλάδου και γι΄αυτό συμμετέχει ενεργά στις συναντήσεις του ΣΕΕΑΕ με τους φορείς και προσπαθεί για την επίλυση των προβλημάτων.

Στη φωτογραφία οι Παναγιώτης Ρίζος, νομικός σύμβουλος, Ευριπίδης Κωνσταντινίδης πρόεδρος του ΣΕΕΑΕ, ο υπουργός Κώστας Καραμανλής και οι Αντιπρόεδροι του ΣΕΕΑΕ Μιχάλης Μπαξεβάνης και Κώστας Κωνσταντίνου.