MY KTEO

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ. Tίθενται ωστόσο και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση
αλλά και την διαδρομή των κεφαλαίων ή των προϊόντων που θα περιέλθουν στην κατοχή σου, είτε έμμεσα είτε άμεσα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης στις εργασιακές σχέσεις σου, αλλά και το συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, ανεξάρτητα με το ότι ο «συναγερμός» για την υγεία σου θα αποδειχθεί υπερβολικός ή λάθος, θα ταλαιπωρηθείς από τις αναγκαίες εξετάσεις.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά». Ίσως μάλιστα κάποιος/α επιχειρήσει να εξαγοράσει την συνείδησή σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα να σε παραπέμπει σε… μικρές απιστίες, ένα «δικό σου» άτομο, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Tο λάθος όμως είναι και δικό σου, αφού εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, καλείσαι να τα εμψυχώσεις και να τα παρηγορήσεις. 

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σου δώσει την δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων. Από εκεί και ύστερα όμως, για να βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παρακάμψεις κάποιες από τις ηθικές αρχές σου. Μην παραλείψεις πάντως να τσεκάρεις και την υγεία σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε παραπέμπει σε έναν κίνδυνο κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι και τόσο τους επισκέπτες σου. Επιπλέον, επειδή θα αντιμετωπίσεις φαινόμενα μούχλας και υγρασίας, είναι σκόπιμο να προστατέψεις κάθε τι το ευαίσθητο.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να διασκεδάσεις. Ενδέχεται ωστόσο ένα «νυχτοπερπάτημα» ή ένα «ασυμμάζευτο» πάθος να σου δημιουργήσει περαιτέρω μπελάδες. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δείχνει να έχει «κολλήσει» σε μια ανθυγιεινή κατάσταση. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου αφού στις λοιπές εξωστρεφείς δράσεις σου, είτε θα λαθέψεις, είτε θα ξεγελαστείς από άτομα που δρουν με… πονηρό σκοπό! Ενδέχεται ωστόσο να βρεθείς και σε ένα πολύ ρομαντικό περιβάλλον.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, με το πρώτο ζητούμενο να είναι το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, όσο κι αν αυτό «πονέσει» κάποιον/α. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο αλλά και να βρεθείς κι εσύ σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις «στόχος» και κάποιων επιτήδειων. Κατά τα άλλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι με καλλιτεχνική αξία αλλά και να δώσεις έμφαση σε αγορές ποτών ή θαλασσινών.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, με κύριο χαρακτηριστικό τους τις εκμυστηρεύσεις ή την επί τόπου διακρίβωση στοιχείων. Επιπλέον, ενδέχεται να αλλάξεις μια συσκευή, που είναι εντελώς απαραίτητη στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να «δραπετεύσεις» από τα προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό μονοπάτι, αφού στον «πραγματικό κόσμο» θα βρεθείς ενώπιον μπερδεμένων καταστάσεων, που η διαχείρισή τους απαιτεί… τουλάχιστον πονηριές και ψέματα!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα, ενδέχεται όμως να υπάρξουν και διεργασίες που δεν είναι θεμιτές κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις αν βάζεις το χρήμα πάνω από τις αξίες σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί μεν να εκπληρώσει μια ευχή σου ή να σε διαφωτίσει με ένα όνειρο, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να ενεργοποιεί το παρασκήνιο, ιδίως σε προσωπικά θέματα, όπου άλλα φαντάζεσαι κι άλλα γίνονται. Επιπλέον η υγεία σου απειλείται από μυκητιάσεις, πρόσεξε λοιπόν που… κάθεσαι ή ξαπλώνεις!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «απίκο» για να ανταποκριθείς στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας, θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου να επιδείξεις μεγαλύτερη πυγμή, χωρίς να παρασυρθείς από πάθη ή εμμονές. Παράλληλα, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον παίζει έναν μάλλον ύποπτο ρόλο και πρέπει οπωσδήποτε να το ψάξεις. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό να σηματοδοτεί μια πλούσια «εσωτερική» ζωή, με προειδοποιητικά όνειρα και διαισθήσεις, οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, κρατώντας δυνάμεις για την συνέχεια. Επιπλέον, μια γυναίκα φαίνεται να συνωμοτεί για ένα δικό σου ζήτημα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα αναμένεται να σε δυσκολέψει αρκετά με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου, ενώ να ξέρεις πως έλκεις… μικροαπατεώνες!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες». Ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για το τι θα πράξεις για να έχεις καθαρή την συνείδησή σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καθιστά… υποψήφιο θύμα απατεώνων, ενώ μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων. Επιπλέον στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται… άσκοπες περιπλανήσεις, εκτός κι αν προτιμήσεις να απολαύσεις καλλιτεχνικά δρώμενα.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα. Από την στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα είτε θα εξαπατήσεις είτε θα εξαπατηθείς κι αν πιεστείς να αποφασίσεις σήμερα για ένα οικονομικό θέμα, είναι προτιμότερο να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες, παρά να πας… γυρεύοντας. Εκτός φυσικά κι αν κάνεις ένα «ψυχικό».

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει. Δεν αποκλείεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο κι αν τελικά θες να αποφύγεις τα «κακά συναπαντήματα» δεν έχεις παρά να παραμείνεις εντός των τειχών και να το ρίξεις στο διάβασμα! Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα να ρίχνει ομίχλη τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τα πράγματα σίγουρα δεν είναι όπως φαίνονται και μην τρέφεις προσδοκίες. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι κάποιος/α παριστάνει τον «κακομοίρη» για να επωφεληθεί!


astrology.gr