MY KTEO

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Δημήτρης Παπαδημητρίου: Βραδινή έξοδος με την γοητευτική και νεαρότερη σύντροφό του!

Είναι μαζί και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, έναν από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της χώρας μας,
ο οποίος τους τελευταίους μήνες συνοδεύεται στις εξόδους του από την πανέμορφη Βερόνικα Δαβάκη. Ο ίδιος θέλει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με την δουλειά του και αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν έχει παραδεχτεί ή μιλήσει δημόσια για κάποια από τις σχέσεις του.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Βερόνικα… Η μελαχρινή καλλονή ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική και η αγάπη τους για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που τους έφερε κοντά. Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα, οι δυο τους απόλαυσαν από κοντά την υπέροχη φωνή του διάσημου τενόρου Andrea Bocelli, στο Ηρώδειο. Ο αγαπημένος τενόρος του κόσμου, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, εντυπωσίασε το κοινό που έδωσε το παρών στο αρχαίο θέατρο.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Βερόνικα Δαβάκη πέρασαν μια υπέροχη νύχτα, ακούγοντας ξεχωριστές μελωδίες, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό μας φακό.


tlife.gr