MY KTEO

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Δία να τα κάνει «κουλουβάχατα» στα εργασιακά σου, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με όσους/ες δεν ακούνε.
Όσον αφορά όμως στις καθαρά δικές σου υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως λειτουργώντας υπό πίεση, θα διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ακόμη κι αν σωματικά… πονάς και υποφέρεις! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να φέρουν περαιτέρω πιέσεις στην καριέρα σου και στην σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σε «φορτώσει» με επιπλέον καθήκοντα. Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να είσαι «εντάξει».

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και επιτακτικό/η, βάζοντας «φωτιά» στις επιθυμίες σου. Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το να υπάρξουν απτά αποτελέσματα υπάρχει απόσταση, αφού θα μεσολαβήσουν ανταγωνισμοί και πολλά «σκαμπανεβάσματα». Επιπλέον ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ικανό να σε απορρυθμίσει εντελώς! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε… πείθουν να μην είσαι και τόσο ενθουσιώδης ή αισιόδοξος/η, αφού στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα προκύψουν αναποδιές που θα σε στρεσάρουν.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να φέρει μια αναστάτωση χωρίς… αρχή και τέλος στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με κάποια από αυτά που θα συμβούν να σου αρέσουν «τρελά». Αν όμως κάτι στραβώσει, πρόσεξε μήπως «ρίξεις λάδι στην φωτιά» και γίνουν όλα… μπουρλότο! Επιπλέον, οι συνθήκες παραπέμπουν στην αναδιάρθρωση του προσωπικού σου χώρου και τον εξοπλισμό του με συσκευές. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βάζουν να πληρώνεις «τζερεμέδες» και σε καλούν να είσαι τυπικός/η και προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.

Καρκίνος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία «βάζει φωτιά» στην καθημερινότητά σου και κάποιες επείγουσες καταστάσεις θα σε αποσυντονίσουν. Έχεις όμως τον τρόπο να πετύχεις σημαντικές «νίκες» και μάλιστα σε πολλά «μέτωπα». Έχε τον νου σου πάντως για φαινόμενα υπερθέρμανσης, αφού μια σπίθα αρκεί για να γίνουν όλα «στάχτη και μπούλμπερη»! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου αναδεικνύουν πιέσεις και προβλήματα των άλλων. Δεν χρειάζεται όμως να τα λύσεις όλα εσύ, σε βάρος του χρόνου και των ενδιαφερόντων σου! Επιπλέον, ας είσαι τυπικός στις συμφωνίες που κλείνεις.

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία φέρνει τα πάνω-κάτω στα οικονομικά σου. Ακόμη όμως κι αν προς στιγμή χάσεις κάτι, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Συνάμα όμως είναι σκόπιμο να αντισταθείς σε εφήμερες επιθυμίες, που «απειλούν» να σε αφήσουν «ταπί και ψύχραιμο/η» στο άψε-σβήσε! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αυξάνουν το αίσθημα ευθύνης σου κι είναι πιθανό να κάνεις «σκόντο» στην αμοιβή για τις προσφερόμενες υπηρεσίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο. Άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις άμεσους στόχους, εξαντλώντας την… καπατσοσύνη σου! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε πιέζουν να ασχοληθείς με τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα να είναι αρκετά σοβαρά. Επιπλέον, φαίνεται πως θα περιορίσεις τις «χαλαρές» στιγμές σου, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να διαταράξει κάθε είδους προγραμματισμό, γι’ αυτό μην αφήσεις «λάσκα τα λουριά» και άσκησε με πυγμή τα όποια διοικητικά σου καθήκοντα. Ανάλογη αποφασιστικότητα βέβαια οφείλεις να επιδείξεις και σε δικά σου θέματα υγείας, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι η φυσική αντοχή σου εξαντλήθηκε. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αυξάνουν τις έγνοιες σου για το σπίτι και την οικογένειά σου ή κάτι περιουσιακό, ίσως μάλιστα να πάρεις μια στενοχώρια. Προωθούν ωστόσο τις κάθε είδους εργασίες «νοικοκυρέματος» και απαλλαγής από τα περιττά.

Σκορπιός
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Δία να «φουντώνει» επιθυμίες και αντιδράσεις, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις ή ευτράπελα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Στον αντίποδα όμως όλα συνηγορούν σε μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες. Ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο  να σου κάνει «κλικ», είτε με τις απόψεις του, είτε με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αναδεικνύουν στενόχωρες καταστάσεις ή κωλύματα που επιδρούν αρνητικά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σου δίνουν όμως και το έναυσμα για να μελετήσεις.

Τοξότης
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία σε φέρνει στις «επάλξεις», ενισχύοντας τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο, και σε αυτήν την περίπτωση όμως θα εξέλθεις νικητής! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώσουν με επιπλέον οικονομικές υποχρεώσεις ίσως μάλιστα να πρόκειται για την κάλυψη αναγκών που δεν είναι δικές σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία σε θέλει πιο «ζεστό» στις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά όχι «άρτζι, μπούρτζι και λουλάς». Ενώ όσον αφορά στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εντάσεις που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή, τα αντανακλαστικά και την… εξυπνάδα σου! Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνουν πιο φιλότιμο/η και σίγουρα πιο «εκμεταλλεύσιμο/η» από εκείνους/ες που έχουν βρει το «κουμπί» σου! Επιπλέον όμως σε καθιστούν κομβικό παράγοντα ως προς την επιτυχημένη αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν σε άλλους.

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία αλλάζει τις επιθυμίες σου σαν τα… πουκάμισα και μάλλον πρέπει να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι, για να μην ξοδεύεσαι υλικά και συναισθηματικά. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «κυνηγήσεις» και να «πιάσεις» μια οικονομική προοπτική. Παράλληλα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να είσαι και τυπικά εντάξει στην δουλειά σου, χωρίς ωστόσο να αγνοήσεις και τυχόν προειδοποιητικά μηνύματα για την υγεία σου. Οπότε αν δεις ότι κουράζεσαι… παράτα τα! Κατά τα άλλα όμως η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις μια δίαιτα.

Ιχθύες
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Δία κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να μοιάζουν με «πυροτέχνημα», ενώ ενδέχεται να βρεθείς και ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική αλλά δεν μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο μην βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές, αφού σύντομα τα πράγματα παρά το υπερβολικό του χαρακτήρα τους θα… καταλαγιάσουν! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε πιέζουν να «θυσιαστείς» για φίλους/ες ή στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Το πιθανότερο όμως είναι να απογοητευτείς από τα αποτελέσματα.


astrology.gr