MY KTEO

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου: «Προτεραιότητα η ενίσχυση των Δομών Δημόσιας Υγείας στην Εύβοια»


Θέματα που αφορούν στα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή στο Νοσοκομείο της Κύμης συζήτησε ο Σίμος Κεδίκογλου με την Διοικήτρια κ. Αγγελοπούλου Βασιλική κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στο Νοσοκομείο.

Όπως επισημάνθηκε, προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση της άμεσης κάλυψης των αναγκών σε ιατρικό προσωπικό και συγκεκριμένα της πρόσληψης οφθαλμίατρου, παθολόγου, ακτινολόγου και ορθοπεδικού, ενώ σε ό, τι αφορά τον εξοπλισμό τονίστηκε, ότι θα πρέπει να εξασφαλιστεί η διάθεση αντιδραστήρα για τις μικροβιολογικές εξετάσεις, όπως και η προμήθεια αναλώσιμου υλικού χειρουργείου.
Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να καλυφθούν οι επείγουσες ελλείψεις, προκειμένου το Νοσοκομείο της Κύμης να  μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα περιστατικά της περιοχής και να αποφορτισθεί το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Ο Σίμος Κεδίκογλου βρίσκεται ήδη σε ανοιχτή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας για την προώθηση και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν, επιδιώκοντας την ενίσχυση των Δομών Δημόσιας Υγείας στην Εύβοια.