MY KTEO

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δούκισσα Νομικού: Οι τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά!

Αντίστροφα μετρά πλέον η Δούκισσα Νομικού για να γεννήσει! Η ξανθιά παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης,
περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, την κόρη τους. Η όμορφη Δούκισσα διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, ενώ μόλις πριν μια εβδομάδα διοργάνωσε το πιο εντυπωσιακό baby shower για να γιορτάσει τον ερχομό της μικρής της πριγκίπισσας.

Η ώρα του τοκετού πλησιάζει… επικίνδυνα και η εγκυμονούσα παρουσιάστρια τρέχει να προλάβει τα πάντα. Σήμερα έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες και αγορές της για το παιδικό δωμάτιο της μικρής, το οποίο όπως καταλαβαίνεις θα κινείται στις αποχρώσεις του ροζ. Η Δούκισσα δεν έχει αποκαλύψει το όνομα της αγέννητης κόρης της, ωστόσο μας έχει δώσει ένα μικρό hint! Το αρχικό του ονόματός της θα είναι από… Α!

«Τελευταίες προετοιμασίες… Αυτή τη φορά, όλα στα ροζ! Μου φαίνεται περίεργο!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Δούκισσα Νομικού.


tlife.gr