MY KTEO

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να αναλάβεις δράση... εδώ και τώρα, προκειμένου να υπερκεράσεις εμπόδια... κατατροπώνοντας συνάμα τους αντιπάλους σου σε όποιο πεδίο κι αν συναντηθείτε! Το τσαγανό το έχεις, ωστόσο σε καμία περίπτωση μην πάρεις τον νόμο στα χέρια σου ή/και αυθαιρετήσεις, αφού όσο δίκιο κι αν έχεις, κινδυνεύεις να το χάσεις στις δικαστικές αίθουσες. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, οι συνθήκες μάλιστα είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που... ανεξάρτητα από το επίπεδο τους, έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας επηρεάζει τα οικονομικά σου και επειδή δεν είσαι φίλα προσκείμενος/η σε ριψοκίνδυνες κινήσεις, το πιθανότερο είναι να σου προκύψει μια διεκδίκηση απέναντι σε κάποιον/α που αυθαιρετεί σε βάρος σου και εδώ το καλό είναι ότι αν πάρεις ζεστά το θέμα σου μπορεί να αποζημιωθείς αδρά για την όποια βλάβη υπέστης. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Δία φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Επιπλέον, θα επωφεληθείς από εξυπηρετήσεις και προσφορές, προερχόμενες από απλούς εργαζόμενους ή υφισταμένους σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά όταν έχεις δυνατό κίνητρο πάντα υπάρχει χώρος για μια σημαντική κατάκτηση, ίσως μάλιστα να τους πιάσεις όλους στον... ύπνο με δραστικές πρωτοβουλίες αποφασιστικής σημασίας, Μπορεί ακόμη να πετύχεις μια νομική νίκη ή να έχεις μια παρουσία στα μέσα ενημέρωσης, η οποία θα... κάνει πάταγο! Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Δία σε κάνει... αρκούντως τυχερό/η, κάτι που θα φανεί, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθείς και σε οικονομικό-επενδυτικό επίπεδο.

Καρκίνος
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να αξιοποιήσεις παρασκηνιακές άκρες, ιδιαίτερα σε σχέση με νομικά ή/και περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν, ίσως όμως και να ξεσκεπάσεις μια ατιμία που έγινε σε βάρος σου. Επιπλέον, στις δουλειές σου, φαίνεται να μπαίνει ένα νέο νομικό πλαίσιο, ενώ μια δίκαιη διεκδίκηση θα σε φέρει σε θέση υπεροχής. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε μια ευχάριστη ή/και επικερδή κινητικότητα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να αναζητήσεις ή να κλείσεις έναν χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας δίνει νόημα και ουσία στην κοινωνική σου ζωή, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις αυτό που σου λείπει για να νοιώσεις ενεργός πολίτης. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες, αυτό θα συνοδευτεί κι από ένα σημαντικό επίτευγμα, κι εδώ είναι που η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που ξέρουν πολλά, ίσως όμως να περιέλθουν στην κατοχή σου και έγγραφα ή πληροφορίες που σε φέρνουν σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση ή να κάνεις ένα ταξίδι αναψυχής.

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να διεκδικήσεις δυναμικά τα δικαιώματά σου ή/και ότι καλύτερο σου αξίζει και όπως θα διαπιστώσεις όταν έχεις υγιές κίνητρο, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να γίνει. Ίσως πάλι να απελευθερωθείς και να αναλάβεις δράση ύστερα από το σπάσιμο μιας συνεργασίας, που αποτελούσε τροχοπέδη για τα σχέδια σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία θα ενημερωθείς για αγοραστικές ευκαιρίες κι όπως θα διαπιστώσεις μερικές φορές δεν χρειάζεται να έχεις πολύ χρήμα διαθέσιμο, αφού μπορείς να αποκτήσεις αυτά που θες με έναν έξυπνο τρόπο ή απλά να σου τα... χαρίσουν!

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας φέρνει δραστικές εξελίξεις σε σχέση με μια νομική υπόθεση, από την οποία κρίνονται πολλά, ίσως όμως να αναζητήσεις το δίκιο σου μέσα από κανάλια, ραδιόφωνα ή το διαδίκτυο. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού με επείγοντα χαρακτήρα, πρόσεξε όμως μήπως κάποιος/α προκαλέσει ατύχημα σε βάρος σου. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να βρεις στηρίγματα στις υποθέσεις σου, συχνά μάλιστα με έναν τυχερό τρόπο, χωρίς δηλαδή να προσπαθήσεις ιδιαίτερα για αυτό. Ίσως πάλι να ακουστεί το όνομα σου και να αποκομίσεις ποικίλα πλεονεκτήματα από αυτό.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να κάνεις τα... πάντα για να υπάρξει μια ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σου και επειδή το ρίσκο θα σου βγει, θα έχεις την άνεση να καλύψεις άμεσα ανάγκες ή επιθυμίες σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει και μια νομική αντιπαράθεση με κάποιον/α, που επιχειρεί να κάνει παιχνίδι με τα λεφτά σου ή/και να... σου πάρει την μπουκιά από το στόμα! Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Δία σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, αν όμως έχεις κι εσύ κάτι να κρύψεις... δεν θα τα καταφέρεις!

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε θέλει σε πλήρη επαγρύπνηση, αφού προσδίδει μια νέα δυναμική στις συνεργασίες σου και είτε κατόπιν δικής σου πρωτοβουλίας, είτε στα πλαίσια μιας αντιπαράθεσης μπορεί να πετύχεις μια σημαντική νίκη. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από μια ευκαιριακή συμμαχία, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι αντιδράσεις από κάποιον/α, που θεωρεί πως θίγονται τα συμφέροντά του/της. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία κάποια πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας και δεν έχεις παρά να μοιραστείς ότι σε απασχολεί.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας φαίνεται πως σε περιμένουν επείγουσες εργασίες κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα αλλιώς και θα δυσκολευτείς να βρεις συνεργάτες, αντίθετα οι ανταγωνιστές και οι αντιρρησίες υπάρχουν... παντού! Ίσως πάλι να διεκδικήσεις και να πάρεις περισσότερα εργασιακά δικαιώματα ή να πετύχεις μια συνεργασία που θα δώσει μεγάλη ώθηση στις δουλειές σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία μπορεί να βρεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή/και ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός θέματος σου γι' αυτό μην σε πιάσουν οι... ντροπές κι οι αξιοπρέπειες!

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σου προσδίδει μια... άγνοια κινδύνου, που όμως εξ αιτίας της θα πετύχεις κάτι σπουδαίο, δρώντας κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, ίσως όμως να κάνεις και μια συμμαχία... εξπρές, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου Αν όμως έχεις παιδιά, τότε μπορεί να... σημάνει συναγερμός, εξ αιτίας μιας επείγουσας κατάστασης! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοούνται σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα η επιμόρφωση σου, το πιο… εύκολο όμως είναι να σου φέρει ένα ταξίδι ή μια έξοδο με καλή παρέα! Επιπλέον, αν κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το σίγουρο είναι πως θα συζητηθεί πολύ.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα ή/και μισθώσεις ακινήτων, διεκδικώντας δυναμικά τα δικαιώματα σου κι αντιμετωπίζοντας άμεσα κάθε αυθαιρεσία σε βάρος σου. Επιπλέον φαίνεται να δημιουργείται μια... αναμπουμπούλα στο σπίτι ή/και την οικογένεια σου και ευκαιρίας δοθείσης μπορείς να θέσεις τους απαράβατους όρους σου ή απλά να... χωρίσεις τα τσανάκια σου! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δία μπορεί να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, αρκεί να έχεις τον νου σου για ένα παράθυρο ευκαιριών που θα ανοίξει.


astrology.gr