MY KTEO

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Αργυρίου

Η κηδεία του  Γιάννη Αργυρίου. θα γίνει σήμερα  Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στον Ιερό ναό Αγίου Προκοπίου (Κοιμητήριο) στο Μπούρτζι. Διαβάστε πως τον αποχαιρετάει  ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ευβοίας «Οι Κομνηνοί»  

«Σήμερα έφυγε από κοντά μας το μέλος του συλλόγου μας, ο αδερφός, ο φίλος, ο συγχορευτής, ο αγαπημένος μας Γιάννης Αργυρίου.
Φτωχά τα λόγια κι έρημα μπροστά σε όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί, και τεράστιο το κενό για όλες όσες δεν προλάβαμε. Ο Γιάννης είχε μια ήρεμη δύναμη που ταυτόχρονα έσπρωχνε εκκωφαντικά έξω από τα σπλάχνα του το άσβεστο πάθος του για την παράδοση και τον πολιτισμό. Πανταχού παρών, αεικίνητος κι ακούραστος ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας. Κι όταν χόρευε τη Σέρρα, σώμα και ψυχή έφευγε απ´το χώρο και πέταγε στον Πόντο.. Και σε αυτό το ταξίδι συνοδοιπόροι του γίνονταν και όλοι όσοι παρακολουθούσαν.. Γιατί αυτή ήταν η στιγμή του. Και τη ζούσε ! Ο Γιάννης μας άφησε ξαφνικά μα θα ζει πάντα στις καρδιές μας διότι τις άγγιξε με τη καλοσύνη του και την ανιδιοτελή του αγάπη.
Εκ μέρους του ΔΣ, των μελών και των φίλων του συλλόγου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αδερφού μας.»