MY KTEO

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ν.Ε. Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

365f44a855f6d2976af9eeb3711f1260_L
"Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.
Δρόμος δύσκολος, αν αναλογιστεί κάποιος τα γενικότερα προβλήματα που μαστίζουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικός, αφού ο δρόμος αυτός, μέσα από την κατάκτηση της γνώσης, δίνει τα εφόδια εκείνα στους μαθητές έτσι ώστε να πατήσουν γερά στα πόδια τους, να κυνηγήσουν τους στόχους τους και τα όνειρά τους και εν τέλει δίνει χαρά και ελπίδα σε όλους μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο που είναι χώρος γνώσης / δύναμης, μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας.   

Σ’ αυτήν την πορεία προς την κατάκτηση της γνώσης, ευχόμαστε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα/κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας το ενδιαφέρον και η φροντίδα μας θα κατατείνουν στη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων και επιδιώξεών όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Καλή πρόοδο σε όλους!"