MY KTEO

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Είναι full in love και δεν το κρύβουν!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου τα τελευταία χρόνια εκτός από στενοί συνεργάτες είναι και… ζευγάρι!
Ο γνωστός παρουσιαστής και η γοητευτική ραδιοφωνική παραγωγός είναι πραγματικά αχώριστοι και φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο. Η σχέση τους είναι πολύ τρυφερή και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι ταιριάζουν απόλυτα, πείθοντας ολοένα και περισσότερους ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό! Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες, ο Γρηγόρης και η Νάνσυ έκαναν ένα μοναδικό ταξίδι στο Hollywood, όπου πέρασαν υπέροχες στιγμές!

Τώρα όμως βρίσκονται πίσω στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις! Το ζευγάρι θα συνεχίσει να μας καλημερίζει μέσα από το πρωινό του Sfera στο ραδιόφωνο, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψει στην late night ζώνη του ANT1! Το βράδυ της Τρίτης, ο παρουσιαστής βρέθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου και φυσικά η σύντροφός του τον συνόδευσε στην εκδήλωση!

Μάλιστα, ο Γρηγόρης ανέλαβε χρέη… DJ και καθ’ όλη την βραδιά είχε την επιμέλεια της μουσικής! Η αγαπημένη του, Νάνσυ Αντωνίου, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του, ενώ όταν ο παρουσιαστής δεν βρισκόταν πίσω από τα decks ήταν συνεχώς μαζί της και δεν την άφησε μόνη της καθόλου! Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός παρήγγειλε τα ποτάκια της στον Νίκο Χατζηνικολάου και στη συνέχεια απόλαυσε τον σύντροφό της!




tlife.gr