MY KTEO

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Mήπως σας απατά; 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε αν υποψιάζεστε κάτι τέτοιο

Yποψιάζεσαι ότι έχει άλλη, αλλά δεν είσαι και 100% σίγουρη… Μην πανικοβάλλεσαι και μην αφήσεις το φόβο και την οργή να σε κυριέψει!
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τη λογική σε πρώτο πλάνο και με τη σωστή «στρατηγική» να ανακαλύψεις την αλήθεια για τη σχέση σου!

1) Μην τον αφήσεις… ακόμα:
Πρώτα πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι υποψίες σου ισχύουν, μετά να πάθεις υστερία, να το συζητήσεις μαζί του, να μάθεις περισσότερα για το τι ακριβώς συμβαίνει και να πάρεις τη σωστή απόφαση, εκείνη δηλαδή που δεν θα μετανιώσεις.

2) Μην το πεις σε όλους:
Είναι φυσικό να θες να μιλήσεις σε κάποιον για τις υποψίες σου, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πότε και σε ποιόν θα το πεις! Η φίλη στην οποία θα το μοιραστείς μπορεί να είναι “η άλλη, γι’ αυτό βεβαιώσου ότι θα ανοιχτείς μόνο σε πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου. Επίσης πρέπει να βεβαιωθείς ότι σε όποιον μιλήσεις, δεν θα επανέρχεται σε αυτό αν εν τω μεταξύ τα βρείτε με τον σύντροφό σου για να στο θυμίζουν ξανά και ξανά, προκαλώντας σας εντάσεις.

3) Μην το παίζεις χαζή:
Οκ, είπαμε να μην είσαι υπερβολική αλλά μην κάνεις και ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Η άρνηση θα κάνει τα πράγματα μόνο χειρότερα και θα τον ωθήσεις μόνο στο να συνεχίσει την απιστία, θεωρώντας βεβαίως ότι εσύ δεν έχεις καταλάβει κάτι…

4) Μην κάνεις τίποτα πριν μαζέψεις αποδείξεις:
Όταν πια έχεις facts,παρουσίασε τα όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι σε απατά: ονόματα, ημερομηνίες, ώρες, μέρη, τηλεφωνήματα κτλ. Έπειτα κάνε τις ερωτήσεις σου για να καταλάβεις πως φτάσατε σε αυτό το σημείο και πάρε τη σωστή απόφαση.

5) Μην σπαταλάς ενέργεια συγκρίνοντας τον εαυτό σου με την «άλλη»:
Είτε είναι μια θεά με τέλειες αναλογίες, είτε μια random τύπισσα, μη χαλάσεις χρόνο και ενέργεια στο να καταλάβεις «γιατί εκείνη;», «τι μου λείπει;», «τι παραπάνω έχει από εμένα» και προς Θεού: μην αρχίσεις το θάψιμο (τουλάχιστον μπροστά του), γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να του δείξεις τις ανασφάλειες σου. Συγκεντρώσου μόνο στο να ακούσεις τι έχει να σου πει και αν τελικά θα μείνεις ή όχι μαζί του.


govastileto.gr