MY KTEO

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Μίνα Αρναούτη: Ετοιμάζει αγωγή εναντίον του Sin Boy!

Άρχισαν τα όργανα στην περίπτωση του Sin Boy, με την Μίνα Αρναούτη να σέρνει στα δικαστήρια τον δημοφιλή ράπερ. Αφορμή στάθηκαν τα stories του Sin Boy στο Instagram για το μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη,
στα οποία προσβάλλει τόσο την ίδια όσο και τη Φρόσω Κυριακού, σενεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, «φωτογραφίζοντάς» τες και χρησιμοποιώντας αισχρά επίθετα. Η Μίνα Αρναούτη πριν μερικές ημέρες άφησε αιχμές μέσω social media πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ, γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Espresso ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά: «Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη;» δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει:

«Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια» αναφέρει φανερώς ενοχλημένη η Μίνα Αρναούτη.


 tlife.gr