MY KTEO

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ολυμπία Χοψονίδου: Η εξομολόγηση για τις πέντε εγκυμοσύνες και το 6ο παιδί

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το έκτο παιδί τους!
Το γνωστό ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια τεράστια οικογένεια και νιώθει ευγνώμων γι’ αυτό, αφού τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής. Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού μπορεί να είναι 36 και 37 χρονών αντίστοιχα, όμως και οι δύο είχαν όνειρο να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Ο Βασίλης, ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η Αναστασία περιμένουν πως και πως το αδερφάκι τους!

Από τη μέρα που έγινε γνωστή η έκτη εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου οι διαδικτυακοί φίλοι της στα social media δεν σταμάτησα να της στέλνουν μηνύματα και ευχές. Η ίδια θέλησε να απαντήσει δημόσια σε όλα τα ερωτήματα που δέχτηκε και έτσι έκανε τις αποκαλύψεις της. Αρχικά ανέφερε ότι η πρώτη εγκυμοσύνη της έτυχε, ενώ για τη δεύτερη προσπάθησαν πολύ, αφού ήθελαν να χαρίσουν γρήγορα ένα αδερφάκι στον Βασίλη. Παράλληλα αποκάλυψε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της γνώριζε ότι θα γίνει μητέρα για έκτη φορά, όμως δεν περίμενε να συνέβαινε αυτό τόσο σύντομα.



tlife.gr