Evia Top: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!


Κριός: 
Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιό σου η οποία θα αποτελέσει κίνητρο για να εκπληρώσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου. Είναι πιθανόν να είσαι έτοιμος και για αλλαγές που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς από την παρόρμηση η οποία θα είναι έντονη. Η μαχητική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πράγματα για τα οποία θα προσπαθήσεις! Στις 15/4 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει μία πολύ ευχάριστη ημέρα που θα έχει επικοινωνία με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες!

Ταύρος: Ταύρε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σε βάλει στη διαδικασία να ανατρέξεις σε παρελθοντικές υποθέσεις προκειμένου να τις διευθετήσεις. Οι βοηθητικές όψεις που θα κάνει με τον Άρη και το Δία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος που είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε οποιοδήποτε τομέα πριν διευθετήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει πολύ μία επαγγελματική ή οικονομική υπόθεση.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα ανοίξει την εβδομάδα η οποία φαίνεται πως θα έχει αρκετή δράση! Οι θετικές όψεις που θα έχουν τα «φώτα» (Ήλιος, Σελήνη) με τον Άρη και το Δία δείχνει πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν μόνος σου και θα αναλάβεις ακόμα πιο ενεργό ρόλο μέσα σε μία ομάδα. Κάποιες γνωριμίες φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα μπορούν να εξελιχθούν και σε νέες φιλίες. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 15/4 θα βοηθήσει πολύ στη διευθέτηση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή ενός εκπαιδευτικού ζητήματος.

Καρκίνος: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 η οποία φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία νέα θέση στη δουλειά που ήδη έχεις είναι πολύ πιθανά σενάρια με την επιρροή αυτής της νέας Σελήνης. Απαραίτητη προϋπόθεση για θετικά γεγονότα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Στις 15/4 ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτή η όψη θα βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές που έχεις από το παρελθόν, καθώς και να κάνεις κάποιες διευθετήσεις στον οικονομικό τομέα.

Λέων: Λέων μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 είναι το πρώτο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας! Αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως μία φιλία ή μία συνεργασία μπορεί να γίνει ακόμα πιο ισχυρή, καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις και να ενισχύσεις κάποιες σχέσεις που σε ενδιαφέρουν και έχεις επενδύσει σε αυτές. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εργασιακά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό τον εκνευρισμό να χρωματίσει τη διάθεσή σου. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για την εξέλιξη μιας προσωπικής ή επαγγελματικής σχέσης.

Παρθένος: Παρθένε μου, μέρες ανταμοιβής ανοίγονται μπροστά σου και το ξέρω καλά πως έχεις κουραστεί και περίμενες πώς και πώς πότε θα έρθει η στιγμή που θα ενεργοποιηθεί και πάλι η ζωή σου φίλε μου Παρθένε! Η εβδομάδα που ξεκινά σε βοηθά σε οικονομικές διευθετήσεις και διαπραγματεύσεις. Στα αισθηματικά φουντώνει το ερωτικό πάθος, είσαι μέσα στον ερωτισμό, ενώ καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποιες πληγές του χτες. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φλέγεσαι από ερωτικό πόθο και παρόλο που έχεις βιώσει αισθηματικά μπερδέματα αυτή η εβδομάδα θα σου προσφέρει την ικανοποίηση και την ολοκλήρωση συναισθημάτων που επιζητούσες. Στα επαγγελματικά σου ο Άρης από τους Διδύμους πυροδοτεί εξελίξεις, το τρίγωνό του όμως με τον Δία σε βοηθά αυτή την εβδομάδα για να έχεις την πορεία και την προοπτική που επιζητάς. Στα οικονομικά βρίσκεσαι κερδισμένος!

Ζυγός: Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4, η οποία φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες. Οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει με τον Άρη και το Δία θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία ή ένα πρόσφατο ειδύλλιο. Τα ξεκαθαρίσματα φαίνεται πως θα είναι απαραίτητα σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για μία σχέση που σε ενδιαφέρει. Στις 15/4 το τρίγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει την έμπνευση και τη δημιουργική σου διάθεση και φέρνει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα της προσωπικής σου ζωής.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά θέματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς και κάποιες εργασιακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει δουλειές και υποχρεώσεις στο προσκήνιο μα την ίδια στιγμή ενισχύει την ενέργειά σου και τη θέληση σου προκειμένου να καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 δείχνει πως ένα οικείο σου πρόσωπο θα συμβάλλει σημαντικά στη διευθέτηση όλων των παραπάνω. 

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στον έρωτα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματά σου και στρέφει την προσοχή σου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν! Αν επικεντρωθείς στα παραπάνω η εβδομάδα προμηνύεται πολύ όμορφη για εσένα καθώς τα θετικά συναισθήματα η έμπνευση και η δημιουργία θα δώσουν δυναμικό παρόν. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει πρόσφατα ή σχετίζεται με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που αφορούν το σπίτι και τους οικείους σου. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να έχεις ιδέες σχετικά με μία αλλαγή στο σπίτι ή ακόμα και με μία μετακόμιση. Προσπάθησε να μην πάρεις καμιά παρορμητική απόφαση καθώς αυτά τα ζητήματα χρειάζονται λεπτομερή προγραμματισμό πριν υλοποιηθούν. Το τρίγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 15/4 θα βοηθήσει σημαντικά την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων της καθημερινότητας.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον αλλά και στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί όρεξη για κουβέντα, συζητήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα που αγαπάς. Στις 15/4 το τρίγωνο μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν θετικές και ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα καθώς και κάποια ζητήματα τα οποία είχες αφήσει σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 θα σε βάλει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις μία οικονομική συμφωνία ή να «βάλεις σε μία τάξη» τα έσοδα, τα έξοδα και τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 15/4 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν.


www.myastro.gr