MY KTEO

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Ελένη Ράντου: Η αδερφή της, Ιωάννα, την απόλαυσε στη θεατρική της πρεμιέρα!

Η «Τζάσμιν«, μετά την τεράστια επίτυχία της πρώτης χρονιάς, επέστρεψε στο θέατρο Διάνα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή
που βασίστηκε στο σενάριο του Γούντι Άλεν «Βlue Jasmine» και έγινε από την Ελένη Ράντου και τον Βαγγέλη Χατζηνικολάου. Ένα σπουδαίο θεατρικό έργο πάνω στα χαμένα μεγαλεία, μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί επί σκηνής τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσα στο κοινό, ωστόσο, βρέθηκαν και δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού, που την απόλαυσαν… επί τω έργω. Ο λόγος για τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και την αδερφή της, Ιωάννα Ράντου, με την οποία είναι πολύ δεμένη.

Οι δυο τους έχουν μια πολύ όμορφη σχέση και πάντα στηρίζει η μία την άλλη σε όλες τις στιγμές της ζωής τους. Μάλιστα, όπως θα διαπιστώσεις, οι δυο τους μοιάζουν αρκετά.


Πηγή: tife.gr
Φωτογραφίες: NDP