MY KTEO

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αγκαλιά στον «Κωνσταντή» από τις «Άγριες Μέλισσες»! Η σχέση που τους είχαν χρεώσει

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης μπήκε στα σπίτια μας και στις ζωές μας, μέσα από το ρόλο του ως Κωνσταντής στην πετυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» !
Ο ηθοποιός συμμετέχει στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη στο θέατρο Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» και χθες στην πρεμιέρα τον απόλαυσε ανάμεσα σε άλλους και  η Κατερίνα Γκαγκάκη! Η Κατερίνα πριν από περίπου δυο χρόνια έβγαινε συχνά με τον Γιάννη και μάλιστα πολλοί είχαν γράψει ότι η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από απλή φιλία!

Η δημοτική σύμβουλος του Δήμου της Αθήνας και ο ηθοποιός έβγαιναν μαζί το 2018 και μάλιστα σε κοσμικές εκδηλώσεις αλλά ποτέ δεν παραδέχθηκαν αν είναι ζευγάρι ή τους συνδέει μια ζεστή φιλία!Χθες πάντως η Κατερίνα έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Κουκουράκη με μια θερμή αγκαλιά μπροστά στο φωτογραφικό φακό!

Η Κατερίνα είχε δηλώσει την περίοδο που έβγαινε με τον Γιάννη Κουκουράκη στη Σάσα Σταμάτη για τη φημολογούμενη σχέση τους:
«Τα διάβασα κι εγώ. Κι εκείνος. Οφείλω να ομολογήσω ότι έφτασα πάρα πολύ κοντά. Να σου πω ότι δεν φλέρταρα με την ιδέα, θα σου πω ψέματα. Φλέρταρα με την ιδέα, να σου δείξω και τα μηνύματα. Να είμαστε δίκαιοι, μπορεί το παιδί να βγει να πει ότι μα εγώ δεν της είπα ποτέ στην πραγματικότητα να γίνει τίποτα. Ότι υπήρξε ένα φλερτ, υπήρξε. Λες έχεις φτάσει 46 χρονών και υπάρχει ένα παιδί που λες «είναι θεός, δεν γίνεται», ε εντάξει, μετά δεν τόλμησα. Τώρα θα μου πεις, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ένα θέμα εγώ με το ηλικιακό και είμαι λάθος γιατί αν πηγαίνω συνεχώς στο μεγαλύτερο σε λίγο θα πρέπει να ψάξω στα νοσοκομεία».

tlife.gr