MY KTEO

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ταξιτζής… αυνανιζόταν ενώ μετέφερε επιβάτρια

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί , για να εντοπίσουν έναν οδηγό ταξί σε βάρος του οποίου υπέβαλε καταγγελία μια νεαρή φοιτήτρια που τον κατηγορεί ότι… αυνανιζόταν επιδεικτικά
μπροστά της την ώρα που την μετέφερε προς το κέντρο της πόλης!Την καταγγελία έκανε ο δικηγόρος της φοιτήτριας στην Εισαγγελία και την Ασφάλεια Μυτιλήνης και μάλιστα έχει καταθέσει τον αριθμό κυκλοφορίας και τη μάρκα του ταξί, με αποτέλεσμα να είναι γνωστά τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη. Όπως ανέφερε, όταν ο οδηγός παρέλαβε την φοιτήτρια δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή αλλά μπήκε σε στενά σοκάκια, όπου έβγαλε σε κοινή θέα τα γεννητικά του όργανα!
Σύμφωνα με την καταγγελία της για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε και δεν αντέδρασε ώσπου να φτάσει στον προορισμό της, ενώ ο ταξιτζής συνέχισε απτόητος να αυνανίζεται ώσπου να «τελειώσει»! Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα «Τα νέα της Λέσβου» και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επαγγελματίες οδηγούς του νησιού.