MY KTEO

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς»,
έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα σπάνιο δώρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη», περιορίζοντας την ελευθερία των κινήσεών σου. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από παράλογες απαιτήσεις των άλλων και να… πάρουν πόδι, ίσως όμως να διακοπεί απότομα και μια σχέση ή συνεργασία, χωρίς να το θέλεις εσύ.

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές αλλά σε καμία περίπτωση μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού οι «προβοκάτσιες» θα γίνουν ακόμη πιο επιθετικές. Αντίθετα, αν αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις θετική αίσθηση, ίσως μάλιστα να «τραβήξεις» κι ένα άτομο που θα σε βοηθήσει να… απελευθερωθείς περισσότερο! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Ζυγό «παίζει» με την υγεία σου κι αν έχεις ευαισθησία στην μέση ή το κυκλοφορικό, μην ζορίζεις τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Κατ’ αρχάς, στα εργασιακά σου, τίποτα δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και είτε θα… τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, είτε θα πέσεις εσύ θύμα μιας ανατροπής-σοκ! Αν πάλι έχεις παιδιά προνόησε για «το απίθανο», όσο περνά από το χέρι σου βέβαια.

Καρκίνος
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι… εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Ωστόσο ο κυνισμός και «η πρόκληση για την πρόκληση» είναι συμπεριφορές που δύσκολα «χωνεύεις», οπότε καλύτερα να… πας πάσο! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να πέσει κάτι από… ψηλά! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ηλεκτρολογικής φύσης ανωμαλίες και παράδοξα.

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να… ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια ομήγυρη που θα ενθαρρύνει το «ψώνιο» σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων, που κρύβουν κινδύνους. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν τεχνικές εργασίες με αιχμή τα ηλεκτρολογικά, ίσως όμως χρειαστεί να αποκαταστήσεις και ζημιές από πτώσεις αντικειμένων.

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ενθαρρύνει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά, ενώ σου ανοίγει και νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτα περιστατικά ή απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, άλλες φορές ευχάριστα κι άλλες… όχι! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Πρόσεξε ωστόσο, μήπως πάθεις κάποια ζημιά από την δράση περιθωριακών στοιχείων.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι σε περιορίζει, συνάμα όμως, θα συμβούν και πράγματα που θα σε ταράξουν, οπότε ας είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, γενικότερα ωστόσο, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»!

Σκορπιός
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο», ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Κατά τα άλλα καλείσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, με συνέπεια να δράσεις σπασμωδικά ή παράλογα. Επιπλέον, πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά και μάλλον έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων!

Τοξότης
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν, ίσως μάλιστα να «παιχτεί» και κάτι ερωτικό! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει νέα δεδομένα κι ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με νέα πρόσωπα να «παρελαύνουν» στην ζωή σου και κάποια άλλα να αποχωρούν… πάραυτα!

Αιγόκερως
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, αναμένονται «έκρυθμες» καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να διακοπεί απότομα μια σχέση σου, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ακόμη και… ηλικίας! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να φέρει συγκρούσεις και ανατροπές στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», οπότε μην «δένεις» τίποτε, από την άλλη όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς ως… αουτσάιντερ!

Υδροχόος
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού η γοητεία σου «πιάνει ταβάνι», το «στοίχημα» σου ωστόσο είναι να κινηθείς ελεύθερα κι όχι ασύδοτα ή κυνικά «ποδοπατώντας» ευαισθησίες άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αναστατωθεί η ζωή σου εξ αιτίας κάποιων άλλων που σου θυμίζουν τον… εαυτό σου, πιστεύοντας πως οι ακρότητες και οι προκλήσεις είναι ένας μηχανισμός εξέλιξης! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς του με μετακινήσεις-αστραπή και συμμετοχή σε κάπως… extreme δρώμενα!

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα και αν δεν βρίσκεις κάτι… πρόχειρο, καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα παράδοξων συμπτώσεων ή μιας δυσάρεστης έκπληξης. Επιπλέον, καλείσαι να χειριστείς με… ισχυρή αίσθηση του χιούμορ άτομα που «πουλάνε τρέλα»! Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό φέρνει νέα και… απότομα δεδομένα στα οικονομικά σου, ενώ αν θες να βγεις κερδισμένος πρέπει να πάρεις τα ρίσκα σου, αφού το «αναμενόμενο» δεν θα έρθει ποτέ!


astrology.gr