MY KTEO

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Επιχειρηματίας ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ενοικίαση του Ξενοδοχείου Άντζελα, για την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών

Πρόσφυγες και μετανάστες θα μεταφερθούν στη Στερεά Ελλάδα και στην Εύβοια φυσικά και τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν οι φήμες ότι επιχειρηματίας ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ενοικίαση του Ξενοδοχείου Άντζελα, στο δρόμο Χαλκίδα – Αρτάκη, απέναντι από την Παραλία «Καλάμια»
ώστε να χρησιμοποιηθεί για τη διαμονή προσφύγων και μεταναστών. Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μόλις το πληροφορήθηκε αναζήτησε τον επιχειρηματία και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί σε τουριστικές περιοχές την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών. Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει hot spot στο οποίο διαμένουν 800 πρόσφυγες και μετανάστες. Να ενοικιαστούν κάποια σπίτια από οικογένειες προσφύγων, σε αυτό κανείς δεν είναι αντίθετος, αλλά θα πρέπει βέβαια να λυθούν θέματα που αφορούν κυρίως την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Υπάρχουν αίθουσες να υποδεχθούν τα παιδιά, υπάρχουν δάσκαλοι και τόσα άλλα θέματα τα οποία, προς το παρόν, δεν έχουν λυθεί.