MY KTEO

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Κλέλια Πανταζή: Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον σύζυγό της για τα γενέθλιά του!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Κλέλια Πανταζή, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.
Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστική διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, που θα είναι αγοράκι. Μέχρι την έλευση του πελαργού, ωστόσο, απολαμβάνει στο έπακρον την εξέλιξη της κύησης και δεν σταματά τις τρυφερές αναρτήσεις στα social media, όπου είναι πολύ ενεργή.

Αυτή τη φορά, η όμορφη Κλέλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της από το παρελθόν, θέλοντας έτσι να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του. Ο Λευτέρης «κλείνει» τα 33 του χρόνια και έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού παραμένει full in love με την Κλέλια, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί κι αγκαλιασμένοι με φόντο τη λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. «Happy birthday future daddy!!! #happybirthday #futuredaddy #dadtobe #happy33 #loveyou #tothemoonandback #lefterisklelia #couple #couplegoals #parentstobe #tsakalofamilia«, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

tlife.gr