MY KTEO

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Η Πολυφωνική Χορωδία Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας προσκεκλημένη του Δήμου Ιλίου


Προσκεκλημένη του Δήμου Ιλίου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Η Εθνική Εστία" είναι την Κυριακή 27/10 η Πολυφωνική Χορωδία Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, ώστε να τραγουδήσει στην μουσικοχορευτική εκδήλωση/αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο, στα πλαίσια των εορτασμών της Εθνικής
επετείου της 28ης Οκτωβρίου, του ομώνυμου Δήμου.

"ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ: Εμπρός της Ελλάδος Παιδιά" είναι ο τίτλος της παράστασης και πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην γυναίκα που με την φωνή της συμβόλισε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και με την ψυχή της ένωσε και έγινε η φωνή όλων των Ελλήνων.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου Εθνική Εστία και η Πολυφωνική Χορωδία Αγίας Μαρίνας Χαλκίδας, υπό τη διεύθυνση του Αναστάση Φριτζέλα.
Την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσει έκθεση με προσωπικά αντικείμενα, ενθυμήματα, επιστολές και φωτογραφίες της μεγάλης τραγουδίστριας από το Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων " Γεώργιος Λεβιθόπουλος ", ενώ την παρουσίαση αναλαμβάνουν ο Βασίλης Τραϊφόρος και η Εύη Χαλίκη.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 20.30 στο Θέατρο "Άννα Συνοδινού" (Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτιστικών, Αθλητικών και Κοινωνικών Δραστηριοτήτων "ΒΙΟΦΙΑΛ"), Ηροδότου 29, Ίλιον.