MY KTEO

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Τη δημιουργία τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑ.Σ. Χαλκίδας του ΟΑΕΔ αποφάσισε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης



Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, την Επαγγελματική Σχολή Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) Χαλκίδας του Οργανισμού, όπου συζήτησε με τον Διευθυντή της σχολής, Ιωάννη Λιάσκο, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές  και τον Πρόεδρο του σωματείου Αρτοποιών Εύβοιας, Ιωάννη Παπαθανασίου.

Ο κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης ενημερώθηκε σε σχέση με τις υφιστάμενες ανάγκες της περιοχής και αποφάσισε τη δημιουργία τμήματος Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑ.Σ. Χαλκίδας του ΟΑΕΔ. Στην υλοποίηση αυτής της απόφασης θα συμπράξει το σωματείο Αρτοποιών παρέχοντας την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη.

Επίσης, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τους βουλευτές Ευβοίας της Ν.Δ., Σίμο Κεδίκογλου και Θανάση Ζεμπίλη, με την ηγεσία του Επιμελητηρίου Ευβοίας και με τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Γιώργο Κελαϊδίτη. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αποφασίστηκε η σύμπραξη του ΟΑΕΔ, της Περιφέρειας και του Επιμελητηρίου, με σκοπό τη στοχευμένη κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας.