MY KTEO

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική στιγμή με την κούκλα κόρη του, Μαρία, σε συναυλία του!

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Θέατρο Άλσος ολοκληρώθηκε, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περίοδος του ιστορικού θεάτρου. Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, μια βραδιά με Πανσέληνο,
συναντήθηκε με το κοινό του που τον αποθεώνει σε κάθε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Στο πλευρό του βρέθηκαν τρεις εξαιρετικοί σολίστ: Ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, στο κλαρίνο ο Θανάσης Βασιλόπουλος και στο βιολί ο Θάνος Γκιουλετζής, ενώ στο μαζί του τραγούδησε η Chryssanthemis.

Την sold out συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου παρακολούθησε και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου. Η μονάκριβη κόρη του τραγουδιστή και της Άντζελας Γκερέκου είναι σήμερα 17 χρονών και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή δεσποινίδα. Μάλιστα, ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στο μουσικό θέατρο. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολής Modern Music Arts, με δασκάλα την ανερχόμενη τραγουδίστρια Chryssanthemis.

Η Μαρία απόλαυσε τον πατέρα της επί σκηνής και σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, ενώ δεν δίστασε να αποδεχτεί να ανέβει στο stage όταν εκείνος της το ζήτησε και να ερμηνεύσουν παρέα ένα τραγούδι. Στο τέλος, μάλιστα, το προσέφερε μια ανθοδέσμη και του χάρισε μια πολύ σφιχτή αγκαλιά.




Πηγή: tlife
Φωτογραφίες: Papadakis Press