MY KTEO

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Αυτές είναι οι στάσεις που λατρεύουν και οι άνδρες και οι γυναίκες

Είναι αναμενόμενο στις μακροχρόνιες σχέσεις να υπάρχει μία ρουτίνα στο θέμα του σεξ. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, τελειοποιώντας τρεις στάσεις, οι οποίες είναι αγαπημένες κάθε άντρα, ενώ παράλληλα ικανοποιούν και εσένα.


Woman on top
Άλλο ένα κοινό μυστικό είναι ότι οι γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό τελειώνουν ευκολότερα όταν είναι από πάνω. Ο λόγος είναι ότι ρυθμίζουν σχεδόν τα πάντα εκείνες και ξέρουν πως να κάνουν τα κουμάντα τους. Στους άντρες αρέσει να παίρνεις εσύ τον έλεγχο και να σε βλέπουν να κάνεις ροντέο σαν να είσαι πάνω σε ένα ατίθασο άλογο το οποίο θέλεις να δαμάσεις και σαφώς απολαμβάνουν τη θέα. Άγγιξε τον εαυτό σου ενώ είσαι από πάνω, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και εκτονώσου όσο ποτέ πριν στο να τον φιλάς όπου σου αρέσει και να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου πάνω στο σώμα του. Γενικά ξεσάλωσε, θα εκτιμηθεί.

To ιεραποστολικό
Το ότι είσαι από κάτω δε σημαίνει ότι δε μπορείς να έχεις ενεργό ρόλο στην πράξη: Με τις εκφράσεις και τα λόγια σου μπορείς να τον απογειώσεις αφού το τελευταίο που θέλει είναι να μένεις αμέτοχη. Η παραλλαγή της στάσης μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού στο παιχνίδι με το οποίο μπορείς να ανασηκώσεις τον εαυτό σου σε διάφορες γωνίες και με αυτό τον τρόπο να αλλάξεις την κατεύθυνση και το βάθος της διείσδυσης. Τα παιχνίδια με το στήθος σου και ο ερεθισμός της κλειτορίδας θα απογειώσουν την απόλαυσή σου και το δικό του οπτικό πεδίο θα τον οδηγήσει στην ηδονή, αφού η πιο #basic στάση του σεξ θα μετατραπεί σε μια οπτικοακουστική εμπειρία αρκετά familiar μεν και super ανανεωμένη δε, κάτι που δε θα τον μπερδέψει καθόλου.

Doggy
Οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση γιατί μάλλον τους ξυπνάει αρχέγονα ένστικτα. Οι γυναίκες πάλι, ανάλογα με την ανατομία τους την συμπαθούν ή και όχι. Κοινό μυστικό αποτελεί το ότι οι περισσότερες, όταν θέλουν να έρθει σε οργασμό ο σύντροφός τους τότε κάθονται στα τέσσερα γιατί εκείνος θα ολοκληρώσει εύκολα και γρήγορα. Για το update της στάσης και πάλι θα βοηθήσει ο φίλος μας το μαξιλάρι το οποίο θα βολέψει κυρίως εσένα για να απολαύσεις και εκείνον να βολευτεί, επομένως και τους δυο να φτάσετε πιο εύκολα στον οργασμό. Δοκιμάστε την κλίση, το ρυθμό και την ένταση σε διαφορετικά επίπεδα και βάλτε στο παιχνίδι λιπαντικό με το οποίο μπορείτε να χαϊδέψετε εσύ την κλειτορίδα σου κι εκείνος τους γλουτούς σου. Θα δώσει ένα παραπάνω kinky touch στη φάση.


govastileto.gr