MY KTEO

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Στην Χαλκίδα το G1 Greece Open 2019 το Τριήμερο 18-20/10


Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, με συνδιοργανωτή την World Taekwondo Europe (WTE), και με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του ΔΟΑΠΠΕΧ, διοργανώνουν το διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά, Greece Open G1, το τριήμερο 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο κλειστό
γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα.
Στην πόλη της Χαλκίδας θα παρευρεθούν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες. Οι 226 από αυτούς, θα λάβουν μέρος στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, οι οποίες δίνουν βαθμούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020. Στην κατηγορία παίδων/κορασίδων θ` αγωνιστούν συνολικά 352 αθλητές και αθλήτριες, ενώ σε έφηβους και νεάνιδες θα συμμετέχουν 250 αθλητές και αθλήτριες.
Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι Ισραήλ, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Βόρεια Μακεδονία, Ελβετία, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Κύπρος, Τουρκία, Αίγυπτος, Μ. Βρετανία, Μολδαβία, Σερβία, Νορβηγία, Γαλλία, Λιβερία, Βιετνάμ, Σουηδία, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνία, Κροατία, Φινλανδία, Αλβανία, Μάλι, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σιγκαπούρη, Καζακστάν, Αυστραλία, Γκαμπόν και φυσικά η Ελλάδα.
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα γίνουν οι κατηγορίες παίδων/κορασίδων, ενώ το Σάββατο θα πάρουν σειρά οι έφηβοι/νεάνιδες. Όσον αφορά στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών θα γίνουν την Κυριακή. Οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 09:00 και τις 3 ημέρες του αγώνα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.