MY KTEO

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η Νέα Δημοκρατία έχει γίνει περίγελος με το περιστατικό στον κινηματογράφο και την ταινία "Joker"


Στην εκπομπή "Αταίριαστοι" στο ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας, ανέφερε πως η Νέα Δημοκρατία με τις αλλαγές θέσης από το Σάββατο γύρω από την υπόθεση στον
κινηματογράφο και την προβολή της ταινίας “τζόκερ” κατάφερε μέσα σε τρεις μέρες να γίνει ο περίγελος της ελληνικής κοινωνίας.

Συμπληρώνοντας στη συνέχεια "πως όποιος κάνει τον κόπο και διαβάσει τη διάταξη του 2010, θα δει ότι δεν λέει πουθενά ότι η αστυνομία μπορεί να επεμβαίνει και να συλλαμβάνει ανηλίκους όταν παρακολουθούν ακατάλληλες ταινίες”.

Τέλος, πρόσθεσε ειρωνικά, πως το τελευταίο επιχείρημα που ακούγεται από τη ΝΔ είναι πως οι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ που έκαναν την καταγγελία είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, μπορεί να είναι και ξαδέλφες του Α. Τσίπρα ή του Π. Πολάκη μιας και είναι από την Κρήτη και να μην το ξέρουμε.