MY KTEO

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Aποτρίχωση στο ευαίσθητο σημείο: Τι αρέσει στους άνδρες;

Σε δίλημμα βρίσκονται αρκετά συχνά πολλές γυναίκες καθώς δεν ξέρουν τι αποτρίχωση να διαλέξουν για την ευαίσθητη περιοχή.
Τελικά τι προτιμούν οι άνδρες το γνωστό μπραζίλιαν ή  άλλο σχήμα;
 Έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προϊόντων αποτρίχωσης έδειξε τις προτιμήσεις των ανδρών στο σχήμα του μπικίνι.Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις τους την πρωτοκαθεδρία έχει το μπραζίλιαν αφού ένας στους τρεις άνδρες δήλωσε πως το προτιμά.
Ένα ποσοστό των ανδρών που άγγιζε το 38%  υποστήριξε  ότι είναι ικανοποιημένος ακόμη και από ένα  επιμελημένο trimming.



Βάση των απαντήσεων των ανδρών στην ίδια έρευνα ένα ποσοστό  που έφτανε το 25 % προτιμά το έτερο ήμισυ να διατηρεί το natural σχήμα ή να σχηματίζει  το γνωστό σε όλους ''Τρίγωνο των βερμούδων''.



Πάντως ένα ποσοστό που πέφτει κάτω από το 15% επιθυμεί το έτερο ήμισυ να έχει τη κλασσική λωρίδα  ενώ ένας στους δέκα απάντησε πως θα προτιμούσε να έχει το σχήμα της καρδιάς.





Πάντως η νέα μόδα επιτάσσει την ριζική αποτρίχωση γνωστή και ως Hollywood και οι απανταχού   υποστηρικτές της επισημαίνουν ότι η μέθοδος αυτή ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες.



Από την άλλη πλευρά οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να είναι ιδάιτερα προσεκτικές όταν κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γιατροί ο οποίοι τάσσονται κατά της πλήρης αποτρίχωσης.




ίνδυνους λοιμώξεων «εγκυμονεί» η αποτρίχωση του μπικίνι, προειδοποιούν οι επιστήμονες, σύμφωνα με άρθρο πο




Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal έδειξε ότι οι διάφοροι μικροτραυματισμοί που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης στην γραμμή του μπικίνι μπορεί να κάνουν πιο  ευάλωτο το δερμα στους παθογόνους μικροοργανισμούς.