MY KTEO

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να… ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, ίσως μάλιστα να λάβεις και κάποιο έξτρα επίδομα ή δώρο από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα, οι εξελίξεις θα αποβούν υπέρ σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου προτείνει να βγεις έξω, να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου χαρίσουν ή να σου παραχωρήσουν ένα «σούπερ» μέσον για να κάνεις τις δουλειές σου αλλά και το… κομμάτι σου!

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους και η συμπαράστασή τους σε όλα τα επίπεδα σε κάνουν να ξεχνάς οποιαδήποτε δυσκολία σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση που σε απελευθερώνει ή διευρύνει τις προοπτικές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες σου και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, ενώ επενδυτικά δεν αποκλείεται να βρεις «φλέβα χρυσού»! Ωστόσο μην γίνεις «μοναχοφάης», ούτε πλεονέκτης, αφού έχει ο καιρός γυρίσματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό φοράει τα… καλά του και σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα στην δουλειά σου με την μεσολάβηση κάποιων άλλων, κάτι που θα σου δώσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσεις και γενικότερα να κάνεις ότι επιθυμείς. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου ανοίγει δρόμους και «πόρτες», με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, είτε μέσα από δικές σου δράσεις, είτε στις συνεργασίες σου. Μπορείς βέβαια απλά να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, έστω κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα, ίσως μάλιστα να σου παρασχεθούν άμεσα υπηρεσίες ευεξίας ή διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον δεν αποκλείεται να χαρείς από την προσωπική ή επαγγελματική πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία φέρνει μια «τυχερή» πρόοδο στα εργασιακά σου και δεν χρειάζεται να επιλέξεις έναν δύσκολο δρόμο από την στιγμή που σου προσφέρεται ο… εύκολος! Πρόσεξε μόνον μην παρεκκλίνεις πολύ στην διατροφή σου.

Λέων
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Σκορπιό οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ομορφύνεις το σπίτι ή το γραφείο σου, στην κατεύθυνση μιας «αριστοκρατικής» γραμμής, που τόσο σου αρέσει,  ίσως όμως να δεχθείς και μια «διακεκριμένη» επίσκεψη, που θα σε κάνει να… καμαρώνεις! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για εκδηλώσεις και «σουαρέ», αφού όπου κι αν βρεθείς θα λάμψεις με την παρουσία σου. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου φέρνει πολλές νέες γνωριμίες, με τις περισσότερες μεν να μην έρχονται να προσθέσουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή σου, μια από αυτές όμως σίγουρα θα ξεχωρίσει!

Παρθένος
Γενικά: Είτε μείνεις εντός των τειχών, είτε ξεπορτίσεις, η Αφροδίτη στον Τοξότη και ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σου εξασφαλίσουν τα καλύτερα και δεν υπάρχει ουδείς λόγος «να κόψεις την τύχη σου» με γκρίνιες και μιζέριες! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ψώνια τόσο οικιακών ειδών, όσο και ρούχων ή αξεσουάρ, ίσως μάλιστα να σου τύχει μια «σούπερ» ευκαιρία. Παράλληλα και η αντίθεση Σελήνης-Δία σου φέρνει πολλά «τυχερά» κι ευκολίες, ενώ ευνοούνται τόσο τα ζητήματα καριέρας, όσο και τα οικογενειακά σου ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ζυγός
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Σκορπιό να συνεργάζεται… άψογα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μπορεί να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ και μάλιστα χωρίς να ξοδευτείς απαραίτητα, αφού «παίζει» το να σου το δωρίσουν! Φυσικά έχεις κι εσύ δικαίωμα να κλέψεις τις εντυπώσεις και να «σκλαβώσεις» μια ψυχή με μια ανάλογη κίνηση. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου φέρνει καλές ειδήσεις αλλά και μετακινήσεις ή επαφές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, όπου θα περάσεις «σούπερ», αξιοποίησε λοιπόν τις ευκαιρίες σου και βέβαια μην σκέφτεσαι τα έξοδα, αφού… έχει ο Θεός!

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου «μπολιάζεται» από την Αφροδίτη και θα παίξει θετικό ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία η εξωτερική εμφάνιση και το σεξαπίλ «μετράνε» κι ανοίγουν «πόρτες» ή ακόμη και… πορτοφόλια! Εκείνο όμως που ίσως αξίζει περισσότερο για σένα είναι η καλή διάθεση που έχεις, αφού μέσω αυτής θα αρχίσουν να «γεννούν και τα κοκόρια σου»! Παράλληλα και η αντίθεση Σελήνης-Δία επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, γι’ αυτό δοκίμασε την τύχη σου κι ύστερα… σπατάλησε ότι σου περισσεύει!

Τοξότης
Γενικά: Με τον Ήλιο στον Σκορπιό κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις θα σε ωφελήσουν επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα άτομο του άλλου φύλου, είτε στην δουλειά σου, είτε σε άλλου είδους υπηρεσίες, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας ιδιαίτερης περιποίησης σώματος. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σε κάνει… ακόμη πιο ενθουσιώδη και αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, φέρνοντας συνάμα «αβανταδόρικες» προτάσεις κι ευκολίες. «Άρπαξε» όμως άμεσα τις ευκαιρίες σου, αφού… αύριο είναι μια άλλη ημέρα!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε υποψία μοναξιάς. Ίσως βέβαια να συζητηθούν και διάφορα θέματα που σου φαίνονται κάπως «χαζά», μπορείς όμως να κάνεις λίγο… σκόντο στην σοβαροφάνειά σου, αφού σήμερα έτσι κι αλλιώς «νικάει» η ελαφρότητα! Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς προσωρινά από «ανιαρά» καθήκοντα, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου. Όσον αφορά όμως στην διατροφή σου, έχεις την τάση να «εξοκείλεις»!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ήλιος στον Σκορπιό φέρνει «νίκες», και συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο ή από την ένταξή σου σε έναν συλλογικό φορέα. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να απευθυνθείς σε μεγαλύτερο κοινό, θα έχεις την ανταπόκριση που ζητάς κι ακόμη περισσότερη. Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου προσφέρει περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Πρόσεξε μόνον μην φερθείς επιπόλαια στα προσωπικά σου.

Ιχθύες
Γενικά: Με την «επιστασία» της Αφροδίτης, ο Ήλιος στον Σκορπιό σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες ή ξένοιαστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα αξέχαστο ταξίδι. Μπορεί ακόμη να σου έρθει «ο θείος από την Αμερική» με όλα τα… καλά! Παράλληλα, η αντίθεση Σελήνης-Δία σου προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια πρόοδος ή ευχάριστη εξέλιξη στην καριέρα σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις τον χώρο σου.


astrology.gr