MY KTEO

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε βάζει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές ή να αποκαταστήσεις ζημιές,
είτε για να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα», ρισκάροντας. Λεφτά από τα χέρια σου θα περάσουν δηλαδή, το θέμα όμως είναι το πόσο θα… μείνουν! Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο «δροσερή» κι ευχάριστη και δεν έχεις παρά να πεις το ναι σε κάθε πρόταση που θα σου γίνει για εκδρομές ή εξόδους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις μέσα και αξεσουάρ που ομορφαίνουν και διευκολύνουν την ζωή σου.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνον από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ίσως μάλιστα να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα, μην διστάσεις λοιπόν να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να διαταραχθούν και κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες, αφού αυτήν την περίοδο για σένα «ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η καλοπέρασή σου δείχνει εξασφαλισμένη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο σε fast track εργασίες, αφού «στην βράση κολλάει το σίδερο», μην ξεπεράσεις όμως τις αντοχές σου, αφού ένα «κρακ» θα σου θυμίσει πως «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»!

Καρκίνος 
Γενικά: Με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να «ταρακουνηθείς» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά, έχε τα από… κοντά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο δημιουργικός οίστρος σου «πιάνει ταβάνι» και οι εμπνεύσεις σου είναι μοναδικές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου και αν πάθεις… οξεία τεμπελίτιδα και θες να «την κάνεις» είναι πιθανό να σε καλύψει κάποιος/α, που «σε πάει». Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, είτε τεχνικής φύσεως, είτε «ντράβαλα», που αφορούν στις σχέσεις με τους οικείους σου κι εδώ αν αρχίσουν να αντιπαρατίθενται οι εγωισμοί, άκρη δεν θα βγάλεις, χώρια που «θα φάτε τα μουστάκια σας»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου παρέχει την εναλλακτική εξόδων και διασκεδάσεων, με πολλά «τυχερά», παιχνίδια και φλερτ. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Τοξότη… ξεμπλόκαρε και ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τα περάσεις όλα από «κόσκινο», χάνοντας το «τώρα». Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προσπαθεί με… ζήλο να σε αποσυντονίσει μέσω εντάσεων που προκαλούνται από συγγενείς ή γείτονες, μην δίνεις όμως σημασία και μείνε στο κέντρο σου. Επιπλέον, μπορείς να τον «ταΐσεις» αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στις πνευματικές αναζητήσεις σου και «καταβροχθίζοντας» γνώσεις.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο αποφασιστική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου. Περιόρισε βέβαια και τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα σε μια έξοδό σου αλλά και να δρομολογήσεις ένα ταξίδι, που θα σου μείνει αξέχαστο. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν… κρατιέσαι, είναι όμως πιθανό να γίνεις στόχος κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν. Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρόνο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο κι «έξω καρδιά», κάτι που με την σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί το παρασκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου αλλά και μια δική σου ανάλογη προσπάθεια να πετύχεις «λάθρα» αυτά που επιθυμείς. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ιδιαίτερα αν προβείς σε καταχρήσεις ή αποφασίσεις να γυμναστείς ύστερα από… χρόνια απραξίας!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σου φέρνει μια νέα φιλία και σε ωθεί σε μια αγωνιστική δράση «για το κοινό καλό», την ίδια στιγμή όμως εντείνει τους ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού κάποιοι/ες έχουν τις αντιρρήσεις τους για τα όσα συμβαίνουν, αν μάλιστα υπάρχει και προσωπικό-ερωτικό ζήτημα, τότε μπορεί να χαθεί… εντελώς η «μπάλα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να… αδιαφορήσεις για όλα αυτά και να απολαύσει υπηρεσίες ευεξίας, αφήνοντα κατά μέρος καθήκοντα και υποχρεώσεις, όπως εξ άλλου πράττουν και πολλοί/ες γύρω σου!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου και να εντατικοποιήσεις την δράση σου, είτε για να αντιμετωπίσεις μια έκτακτη κρίση, είτε για να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν «φλέγοντα» στόχο σου. Και πέρα από τον ζήλο ή το μεράκι σου, σίγουρα θα χρειαστεί να επιδείξεις ευελιξία απέναντι σε «ισχυρούς» που σου «την λένε»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη διευρύνει και με το… παραπάνω τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις την εύνοια ενός σημαίνοντος προσώπου, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την καλοπέρασή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Τοξότη με «μέγα χορηγό» τον Δία, σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα κάνει την επίτευξη των στόχων σου εύκολη και απλή, φαίνεται μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία και το «σεξ απήλ» που εκπέμπεις. Μπορείς βέβαια και να κλείσεις τα μάτια σε όλα αυτά, προτιμώντας την ησυχία σου, γιατί όμως να χάσεις μια ευκαιρία που δεν εμφανίζεται κάθε μέρα; Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό συμβάλλει στην άμεση και ταχεία απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά φέρνει και διαξιφισμούς ή διαφωνίες στο περιβάλλον σου.


astrology.gr